Her Oyunda sebepsizce biranda donup kitlenip kalıyor

Donanim hatasi veriyormu verilerine bir bak. eger Amoury ise sorun.. FANCONTROLL ile tüm PC de bulunan FAN larini yönetebilirsin.Bios Güncel ise Reset CMOS standart ayarlari ile devam et sadece EXPO yada XPM ac.. ama Güncel veri hatalarina bir bakmani tavsiye ederim.. PSU ne durumda Kablolarini tam taktigindan emin ol vs vs

psu kabloları tam takılı hocam donanım hatasını vermiyor direk kitlenip kalıyor heryeri kontrol ettim ama bilmediğim bir yere veri gidiyorsa söyleme şansınız varmıdır armory varkende yapıyordu sildim 2-3 gün yapmadı daha sonrasında yeniden başladı xpm açtığım zamanda aynısı kapalıykende aynısı bir şey farketmediği için kapalı tutuyorum hocam fancontroll dediğini uygulumayı indiriyorum şuan içerisinde
Donanim hatasi veriyormu verilerine bir bak. eger Amoury ise sorun.. FANCONTROLL ile tüm PC de bulunan FAN larini yönetebilirsin.Bios Güncel ise Reset CMOS standart ayarlari ile devam et sadece EXPO yada XPM ac.. ama Güncel veri hatalarina bir bakmani tavsiye ederim.. PSU ne durumda Kablolarini tam taktigindan emin ol vs vs

Windows Kullaniyorsan. Klavyende Windows logolu dügmeye basili tut R ye bas cikan Pencerenin icine perfmon /rel yaz enterle cikan bilgilere bak yada buraya bir yükle istersen.. RAM Memtest ten de gecirebilirsin. ISI verilerini de bir kontroll et HWinfo yada HWMonitor ile.. SSD HDD Cyrstaldiskinfo.. harici bir tek Bazi Programlar yada Sürüm hatalari da olabilir.

Son düzenleme:
Windows Kullaniyorsan. Klavyende Windows logolu dügmeye basili tut R ye bas cikan Pencerenin icine perfmon /rel yaz enterle cikan bilgilere bak yada buraya bir yükle istersen.. RAM Memtest ten de gecirebilirsin. ISI verilerini de bir kontroll et HWinfo yada HWMonitor ile.. SSD HDD Cyrstaldiskinfo.. harici bir tek Bazi Programlar yada Sürüm hatalari da olabilir.
1765547985092.webp

hocam ram memtesti geçen hafta yaptığım zaman hata yoktu her şey düzgün çalışıyordu bir sorun vermedi hw info ile monitör testleri yeniden yapıcam
1765548504195.webp
1765548513307.webp
1765548569663.webp
1765548575295.webp
1765548597519.webp
1765548604652.webp
1765548424310.webp

sari ünlem isareti olanlari bir tiklasana ne yaziyor orada ? Msi Mystic de kullaniyormusun. arti volorant win 64 hata veriyor VIRUS programi vs kullanmaktamisin? volorant win 64.exe Firewall a eklemen gerekebilir. arti öbür tarihlerin detayinida bak.. orda da ayni Programlar mi söz konusu. GeekUninstaller Programi ile Gereksiz olan Programlari kökten iz birakmadan silebilirsin. Tavsiye ederim.sorun suan gördügüm kadari ile (Volorant win64.exe takilma Donma ardindan Pc düzgün kapatilmadi.

Son düzenleme:
Geri