❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Aras kargoya verilmiş n11'den aldığım, paylaşım için tekrardan teşekkürler. Şu anda kullandığım redmi pad pro için şu kalemi kullanıyorum:
200 daha fazla verip resmi hb satıcısından almakta fayda var bence.

Edit: Tabi resmi sitede stok bulunan nadir anlardan birindeymişiz :D
Pad 7 ile kullanılmıyor bu kalem. Şu an için sadece Focus Pen ile kullanabilirsiniz. Çakma kalemlerde iş yapmıyor.

Arkadaşlar tekrar indirime girerse etiketler misiniz #rez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ders için lazım

Pad 7 ile kullanılmıyor bu kalem. Şu an için sadece Focus Pen ile kullanabilirsiniz. Çakma kalemlerde iş yapmıyor.
Hmm, bilgilendirme için teşekkürler hocam. Bir de kalem masrafı çıktı desenize :D Kendi sitesinde 2.1 iken alayım madem sonra bulamam. (finito)
@federalper

Son düzenleme:
Hocam focus penin artıları neler? Gördüğüm kadarıyla fazladan tuş eklenmiş, tasarım değişmiş ve kablosuz şarj özelliği eklenmiş. Kablosuz olarak tablete takıp şarj etme işi gerçekten çok önemli bence, samsung apple falan kullanırken bunlarda olmaması büyük eksi yazıyordu benim için.

Tekrar olursa haber eder misin kanka
Pazarama stok geliyor hala ara ara
1765604863169.webp

sepete ekle spamlayabilirsiniz.

Vergi indirimi için pazarama ile görüştüm, sonradan fatura düzenleyemiyorlarmış, benim faturada 11111 kaldı tc kısmı, anluko

Manisada olan varsa iade ile uğraşmayayım

Geri