Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 527
Hazır yada toplama sistem almak istiyorum nerden alabilirim vatandan hazır sistem alınır mı
50-70 bin arasıVatana daha doğru düzgün bir sistem gelmiyor.Bütçen ne kadar?
50-70 bin arası
Şunları yapsam nasıl olur sence yapınca 70 bin oluyor tam![]()
Frenzy | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Anakart ı özeleştirmeyince 70.268,53 yapıyoAnakartı özelleştirneye hiç gerek yok.Bana kalırsa bu şekilde yap özelleştirmeni:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alınır mı sizceAnakartı özelleştirneye hiç gerek yok.Bana kalırsa bu şekilde yap özelleştirmeni:
Bence B850 ye geçilmesinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorumAnakartı özelleştirneye hiç gerek yok.Bana kalırsa bu şekilde yap özelleştirmeni:
ekran kartı ne düşünüyorsun bana kalırsa 32 ramli sistem düşün çoğu oyunlar artık 16 ram kullanıyor dün 5070 li 32 ramlı sistem çektim istersen gaming gecesini bekleHazır yada toplama sistem almak istiyorum nerden alabilirim vatandan hazır sistem alınır mı
9070 XT 5070 ti 5080 5070ekran kartı ne düşünüyorsun bana kalırsa 32 ramli sistem düşün çoğu oyunlar artık 16 ram kullanıyor dün 5070 li 32 ramlı sistem çektim istersen gaming gecesini bekle
Beklerim bana farketmez geçen seneden beridir iner diye bekliyorum inecegine artıyorekran kartı ne düşünüyorsun bana kalırsa 32 ramli sistem düşün çoğu oyunlar artık 16 ram kullanıyor dün 5070 li 32 ramlı sistem çektim istersen gaming gecesini bekle
hayırlı olsun, ne kadara çektin hocamekran kartı ne düşünüyorsun bana kalırsa 32 ramli sistem düşün çoğu oyunlar artık 16 ram kullanıyor dün 5070 li 32 ramlı sistem çektim istersen gaming gecesini bekle
Daha yeni cumayı geçtik.İncehesap'a daha güzel sistemler geleceğinide pek düşünmüyorum.RX 9070 XT varken Rtx 5070'in hesabını yapmaya pekte gerek yok.ekran kartı ne düşünüyorsun bana kalırsa 32 ramli sistem düşün çoğu oyunlar artık 16 ram kullanıyor dün 5070 li 32 ramlı sistem çektim istersen gaming gecesini bekle
Hocam özelleştirmeler senin keyfine kalmış.Benim tavsiyem sadece kasa ve soğutucu özelleştirmesi yapmaktan yana.Anakart ı özeleştirmeyince 70.268,53 yapıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınır mı sizce
Bence B850 ye geçilmesinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum
Kullanılır mı üstüne bide ekipman cekicem ama monitör ne alcam bulamadımDaha yeni cumayı geçtik.İncehesap'a daha güzel sistemler geleceğinide pek düşünmüyorum.RX 9070 XT varken Rtx 5070'in hesabını yapmaya pekte gerek yok.
Hocam özelleştirmeler senin keyfine kalmış.Benim tavsiyem sadece kasa ve soğutucu özelleştirmesi yapmaktan yana.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanınekran kartı ne düşünüyorsun bana kalırsa 32 ramli sistem düşün çoğu oyunlar artık 16 ram kullanıyor dün 5070 li 32 ramlı sistem çektim istersen gaming gecesini bekle