Çözüldü✓ Aşağıdaki FurMark sonuçlara sahip ekran kartı alınır mı

hocam monitör 2k rx6600 r5 5500 sistemim 1080p de test ettim aşağıdaki gibi sonuçlar nasıl ?
@baranngk @alperr35 @xenk2626
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
aynı kart sapphire pulse modelini kullanıyorum, sizin hotspot core sıcaklığına göre biraz fazla ama hiç önemli değil çünkü zaten core 47 fanda 50 derece çok iyi benim 75/90 falan görüyor bakım zamanı geldi. kısaca size iyi kullanımlar değerler çok iyi

kişiyi tanımıyorum diyelim ki kasa kapağı açık
galax 4070s 21k 6 ay taksit? mantıklı mı hocam
2. elde taksit olayını ilk defa duydum ancak
açık olduğunda 21k normal fiyat alınabilir

aynı kart sapphire pulse modelini kullanıyorum, sizin hotspot core sıcaklığına göre biraz fazla ama hiç önemli değil çünkü zaten core 47 fanda 50 derece çok iyi benim 75/90 falan görüyor bakım zamanı geldi. kısaca size iyi kullanımlar değerler çok iyi
hocam bazı arkadaşlar fpsnin 105 civarı olması gerektiğini söyledi onlar mı yanlış biliyormuş demekki fps konusunda? benimki 89 ortalamada kaldı ?
@xenk2626

hocam bazı arkadaşlar fpsnin 105 civarı olması gerektiğini söyledi onlar mı yanlış biliyormuş demekki fps konusunda? benimki 89 ortalamada kaldı ?
@xenk2626
windows güç ayarlarından gücü performans mmoduna al en son driverları yükle dene

2. elde taksit olayını ilk defa duydum ancak
açık olduğunda 21k normal fiyat alınabilir
dolap uygulaması için, karşıdaki kişiye para peşin gidecek ama benden taksitli kesilecek

ben daha iyi bir kasa ve soğutucu alsam, bu kadar ısınmayabilir mi?

yada böyle ısınıyorsa garantiye göndersem yardımcı olurlar mı? yoksa termal macun vs benim bakım yapmam mı gerekir daha soğuk çalışması için?

@xenk2626
hocam ben 2. el aldım haziranda o zaman furmarkta 110 fps veriyordu. yaklaşık 1 hafta önce falan furmark yaptım 90 fps verdi kart kendini mi sınırlıyor bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dolap uygulaması için, karşıdaki kişiye para peşin gidecek ama benden taksitli kesilecek

yada böyle ısınıyorsa garantiye göndersem yardımcı olurlar mı? yoksa termal macun vs benim bakım yapmam mı gerekir daha soğuk çalışması için?
hocam bir de dolapta 2. el üründe iade süreci nasıldır ona bakın sonra iade yok vs. olayı olmasın sahibinden param güvendede 2 gün iade var mesela.

eğer ısınıyorsa garantide bakım yaparlar
kasanın hava akışı iyi olur aynı zamanda extra fanlar alırsan çok daha iyi olur

hocam ben 2. el aldım haziranda o zaman furmarkta 110 fps veriyordu. yaklaşık 1 hafta önce falan furmark yaptım 90 fps verdi kart kendini mi sınırlıyor bilmiyorum

hocam bir de dolapta 2. el üründe iade süreci nasıldır ona bakın sonra iade yok vs. olayı olmasın sahibinden param güvendede 2 gün iade var mesela.
dolapta da onay vermeme varmış hocam, 2 gün bekleyebiliyormuşsun teşekkür ederim uyarı için

windows güç ayarlarından gücü performans mmoduna al en son driverları yükle dene
hocam software güncel ondan bahsediyorsan dediğin güç ayarları da resimdeki yerdenmi yapmalıyım farkı bir yerden mi ? ve bunu yapınca ne yapmış oluyoruz tam olarak sistemi çok zorlamak istemem sadece sağlıklı olup olmadığını anlasak yeter
1765654798743.webp

kart sahibi şöyle açıklama yaptı

kart burada default ayarına
ben kartı normalde 0.975mv 2700mhz de kullandım, hem daha az güç tüketir, az ısınır, aynı perfoarmansı verir. Yani undervolt yaptım
4070superl erin tümünde kolay yapılır
alırsanız kesinlikle yapın, o zaman max 65-66 olur

hiçbir ayar yapmadıysan nasıl 110 dan 90a düştü hocam ? senin kartındamı rx6600

eğer bu ürünü alırsam hiç kullanmadan önce bakım yapmalı mıyım termal macun yenileme vs? 2025 şubatta alınmış kart

kart sahibi şöyle açıklama yaptı

kart burada default ayarına
ben kartı normalde 0.975mv 2700mhz de kullandım, hem daha az güç tüketir, az ısınır, aynı perfoarmansı verir. Yani undervolt yaptım
4070superl erin tümünde kolay yapılır
alırsanız kesinlikle yapın, o zaman max 65-66 olur
evet undervolt hem performanstan az kayıp hemde sıcaklıktan büyük kazanç sağlar burda default ayarlarda ise normal değerler

eğer bu ürünü alırsam hiç kullanmadan önce bakım yapmalı mıyım termal macun yenileme vs? 2025 şubatta alınmış kart
sen yapma garantiye gönder bakımlarını yaptır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,260
Üyeler
186,597
Son üye
misafirrrr
Geri