Vatandan hazır sistem alınır mı

Baktım da sadece özelleştirebilir işlemcisi var ötekinden farklı ama bundada adam akıllı soğutucu yok 240 lık falan koysalarmis kaliteli hadi onu geçtim kaliteli bı hava soğutucu koysalardı gene alınırdı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5070 de çok özelleştirme yok
İlk sistemde ki ekran kartı da RTX 5070'den daha güçlü.9070XT sistemi alın en iyisi.

İlk sistemde ki ekran kartı da RTX 5070'den daha güçlü.9070XT sistemi alın en iyisi.
Bende öyle düşündüm

Bende 150 bin bütçe olsa msi 5080 sistem yapacaktım

Gibi bir sistem toplamayı düşünüyordum ama bukadar bütçe olmayınca olsaydı soğutmaya ya nzxt den LCD ekranlı sıvı soğutucu yada frost comander yada onun gibi bir hava soğutucu kullanacaktım

Bende öyle düşündüm

Bende 150 bin bütçe olsa msi 5080 sistem yapacaktım

Gibi bir sistem toplamayı düşünüyordum ama bukadar bütçe olmayınca olsaydı soğutmaya ya nzxt den LCD ekranlı sıvı soğutucu yada frost comander yada onun gibi bir hava soğutucu kullanacaktım
İlk sistemdski akvaryum kasada güzel.

Bunun hava akışı daha iyiymiş diye duymuştum

Şu ramlere zam gelmeseydi 90-100 bine 9070 XT li sistem kurulurdu
45.000TL'ye Rtx5070,Z tipi anakart,i5 14400F,LCD Ekran akvaryum kasa gelmişti.O sistemi almadım diye hâlâ kafamın içinde duruyor.

İlk sistemdski akvaryum kasada güzel.
Artık bunu aldıktan birkaç yıl sonra ekran kartını falan degistirirdim yada am6 çıkana kadar beklerdim sistem in gücü oyunlarda keyif veremeyecek kadar performans ı düşerse am6 ya upgrade ederdim

45.000TL'ye Rtx5070,Z tipi anakart,i5 14400F,LCD Ekran akvaryum kasa gelmişti.O sistemi almadım diye hâlâ kafamın içinde duruyor.
Intel sürekli anakart değiştiriyor AMD candır AMD + nvdia yada AMD + AMD

Artık bunu aldıktan birkaç yıl sonra ekran kartını falan degistirirdim yada am6 çıkana kadar beklerdim sistem in gücü oyunlarda keyif veremeyecek kadar performans ı düşerse am6 ya upgrade ederdim

Intel sürekli anakart değiştiriyor AMD candır AMD + nvdia yada AMD + AMD
Orası öylede bu tarz bileşenli bir sistem birdaha gelmeyecek ya ona üzülüyorum.

Ekler

• 1000039820.webp
    1000039820.webp
    81.5 KB · Hit: 18
  • 1000039871.webp
    1000039871.webp
    80.1 KB · Hit: 17
  • 1000039818.webp
    1000039818.webp
    93.3 KB · Hit: 21
Kasayı yaptım anakart ı yaptım Rami yaptım bide o soğutucu ssd

Nasıl olmuş
Bana göre çok kötü olmuş.Ram'i 32GB yapmadıktan sonra herhangi bir özelleştirmeyi sırf Frekans için yapmaya gerek yok.Şu mavili soğutucuyu alıp mavili akvaryum kasayı alman lazım.Anakartı hiç yükseltmeye gerek yok çünkü sistemdeki Anakartın m2ssd yuvası 2 tane var.850M-K almanın bir mantığı yok.

Geri