ryzen5 7500f, rtx 4070 super , ilerde cpu gpu iyileştirebilrim, uzun vadeli, soğutması iyi kasa istiyorum
benim son attığım kasa nasıl hocam?![]()
Corsaır 3500x 750w 80+ Bronze Rgb Tempered Glass Siyah Atx Mid Tower Kasa Fiyatları ve Özellikleri
Corsaır 3500x 750w 80+ Bronze Rgb Tempered Glass Siyah Atx Mid Tower Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uzun ömürlü yeni nesil arkadan bağlantı destekleyen PSU'lu mis gibi bir kasa.
H7 mi güzel kasa ama PSU ne düşünüyorsun.benim son attığım kasa nasıl hocam?
H7 mi güzel kasa ama PSU ne düşünüyorsun.
Görüntü güzel de malzeme sac kalitesi belli olan markalardan alırdım ben olsam.Alınırmi hocam çok hoşuma gitti![]()
GAMETECH Prıme Grand 7 Adet A-rgb Fanlı Dereceli Akvaryum Oyuncu Kasası - Fiyatı, Yorumları
GAMETECH Prıme Grand 7 Adet A-rgb Fanlı Dereceli Akvaryum Oyuncu Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
F/p bı ürün bu fiyata iyisi yoktur diye düşünüyorumGörüntü güzel de malzeme sac kalitesi belli olan markalardan alırdım ben olsam.
evet H7 hocam, psu da araştırıcam, 750w bronze/gold bi model araştırıcaktımH7 mi güzel kasa ama PSU ne düşünüyorsun.
Koyduğunuz link güvenilir mi? bilmiyorum ama normalde stoklar yok tükendi olsa alınabilir dediğiniz gibi muhteşemhttps://www.jumbum.com.tr/O11DMIV2FX bütçen yetiyorsa muhteşem bir kasa.