hepsi burada knk yazmıştım oraya dikkat etmedin herhalde satıcıyı sordun herhalde oda hepsi buradaincehesaptan mı aldın
Şu an RAM fiyatları pek iyi değil.Aynı belirtilen CL değeri ve frekansa sahip olan bir RAM şuan 9.800TL.Geri kalan hesabı sen yap.merhaba geçen sıfır ram aldım satıcam sizce kaça veriyim hepsi burada da aldım şuan ürün bulunmuyor orda niye bilmiyorum.
Şu an RAM fiyatları pek iyi değil.Aynı belirtilen CL değeri ve frekansa sahip olan bir RAM şuan 9.800TL.Geri kalan hesabı sen yap.
8.5-9.5 arası satarsın diye düşünüyorumokdr fırladımı ne çabuk altından daha değerli olmuş ben 7 e aldım
Evet o kadar fırladı.Hocam sen elindeki RAM'i bekletmeye devam et çünkü ocak şubat gibi tekrardan bir zam gelecek.okdr fırladımı ne çabuk altından daha değerli olmuş ben 7 e aldım
oha ne dion8.5-9.5 arası satarsın diye düşünüyorum
bilseydim 3 4 tane alırdımEvet o kadar fırladı.Hocam sen elindeki RAM'i bekletmeye devam et çünkü ocak şubat gibi tekrardan bir zam gelecek.
Yolu dönerdin direktbilseydim 3 4 tane alırdım![]()
kullanılmamış olarak varsaydım, ayrıca sıfır fiyatı zaten şu an 10600oha ne dion
vallahi gittik pc dizdik bütün paraya bilseydim rama basardımYolu dönerdin direkt
Altından kârlı
daha oyun görmemiş ram öyle söylim hocamkullanılmamış olarak varsaydım, ayrıca sıfır fiyatı zaten şu an 10600
10600 Rama verceme 12k ya ful ekipman rgb bombası trendyol pc çekerim hocamkullanılmamış olarak varsaydım, ayrıca sıfır fiyatı zaten şu an 10600
parçaları ayrı ayrı almak mantıksız şu an zaten, fırsat sistem kovalamak lazımvallahi gittik pc dizdik bütün paraya bilseydim rama basardım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha oyun görmemiş ram öyle söylim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10600 Rama verceme 12k ya ful ekipman rgb bombası trendyol pc çekerim hocam