çılgınHamsi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 106
samsung öncelik uzun süreler kullanıcağım olması iyi olur.
33k honor 400 pro 12/512samsung öncelik uzun süreler kullanıcağım olması iyi olur.
Bunu alıp geçiyorum o zaman , honor 400 ve 15 T vs gördüm ama 3 yıl kullanma vs diyorlar![]()
Samsung Galaxy S24 (256 GB)
Samsung Galaxy S24 SM-S921B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Onu gördüm bi sıkıntı yaşarmıyım33k honor 400 pro 12/512
S24 ve plus exy2400 ile geliyor. Verimlilik yerlerde. Mobil güçte snapdragona kıyasla ciddi bir fark var. Bataryadada öyle. Berbat bir cihaz bence. Alınacaksada plus falan al batarya kapasitesi yüksek diye daha düzgün gidiyor en azından.Bunu alıp geçiyorum o zaman , honor 400 ve 15 T vs gördüm ama 3 yıl kullanma vs diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu gördüm bi sıkıntı yaşarmıyım
Sizce ne almalıyım, şuan elimde 14 pro var paraya ihtiyacım olduğun için satıyorum. Fotoğraf çekmem oyun nadir oynarım dizi video izliyorum sadeceS24 ve plus exy2400 ile geliyor. Verimlilik yerlerde. Mobil güçte snapdragona kıyasla ciddi bir fark var. Bataryadada öyle. Berbat bir cihaz bence. Alınacaksada plus falan al batarya kapasitesi yüksek diye daha düzgün gidiyor en azından.
Düz s24 yerine s24+ veya düz s25 bakabilirsin. Ki oyunla işin olmadığından bir tık overpowered kaçar. Daha uyguna istersen s24 s25 fe cihazlara yönel. Dahada uyguna düşmek istersen honor 400 aveya a56Sizce ne almalıyım, şuan elimde 14 pro var paraya ihtiyacım olduğun için satıyorum. Fotoğraf çekmem oyun nadir oynarım dizi video izliyorum sadece
Aynen dediğiniz gibi ekran hoparlör oyunadığım oyunda mobil legends her türlü kasmadan oynatır diye düşünüyorum siz olsanıza hangi modeli alırdınız. Honorda 3 yıl muhabbeti var o nasıl olucak uzun yıllar gitsin istiyorumDüz s24 yerine s24+ veya düz s25 bakabilirsin. Ki oyunla işin olmadığından bir tık overpowered kaçar. Daha uyguna istersen s24 s25 fe cihazlara yönel. Dahada uyguna düşmek istersen honor 400 aveya a56
Dediğim gibi tamamen senin kullanımına bağlı. Bu cihazlar üzmez. Sonuçta sana batarya ekran ve hoparlör lazım.
Bence honor 400 senin işini görür de bütçeye göre en mantıklı cihaz Honor 400 Pro.Aynen dediğiniz gibi ekran hoparlör oyunadığım oyunda mobil legends her türlü kasmadan oynatır diye düşünüyorum siz olsanıza hangi modeli alırdınız. Honorda 3 yıl muhabbeti var o nasıl olucak uzun yıllar gitsin istiyorum
Honor 400 alıyorum o zaman fazla kafamı karıştırmaya göre yok gibi seçenek yokBence honor 400 senin işini görür de bütçeye göre en mantıklı cihaz Honor 400 Pro.
ekran ve ses kalitesi nasıl ?düz s24 alınmaz bence bende honor 400 kullanıyorum çok memnunum prosu nasıl bilmiyorum