Windows bugda kalıyor kafasına göre.

Reaksiyon skoru
63
Bazen sabah kalkıp bilgisayarı açtığımda bilgisayar sıkıntı olmadan açılıyor hiçbir sorun yok. fakat windows çubuğundaki herhangi bir uygulamaya bastığımda tepki vermiyor açmıyor. masaüstündeki bir uygulamaya çift tıklıyorum bir klasöre çift tıklıyorum ama yok, açılmıyor. bilgisayarı kapatıp açıyorum bazen 2. açışımda düzeliyor bazen 4. 5. açışımda. bazende PC açılıyor sıkıntı yok 3-4 saat oyun oynuyorum alt+tab atıp forumlarda falan geziyorum ve çat! yine masaüstünde veya görev çubuğundaki hiçbir şeyi açmıyor resetlemek durumunda kalıyorum. bilgisayarım kötü değil, Ryzen 5 2600 | Gigabyte RX590 | 16 GB 3000 MHz Ram

Windows Orijinal mi ve Güncellemelirini Attınız mı ?

Windowsu ve diğer sistem bileşenleri
Driverları güncelle
Windows u update et
Umarım düzelir

Ekran kartı driverden dolayı donma yapabilir sürüm deiştir

Bazen sabah kalkıp bilgisayarı açtığımda bilgisayar sıkıntı olmadan açılıyor hiçbir sorun yok. fakat windows çubuğundaki herhangi bir uygulamaya bastığımda tepki vermiyor açmıyor. masaüstündeki bir uygulamaya çift tıklıyorum bir klasöre çift tıklıyorum ama yok, açılmıyor. bilgisayarı kapatıp açıyorum bazen 2. açışımda düzeliyor bazen 4. 5. açışımda. bazende PC açılıyor sıkıntı yok 3-4 saat oyun oynuyorum alt+tab atıp forumlarda falan geziyorum ve çat! yine masaüstünde veya görev çubuğundaki hiçbir şeyi açmıyor resetlemek durumunda kalıyorum. bilgisayarım kötü değil, Ryzen 5 2600 | Gigabyte RX590 | 16 GB 3000 MHz Ram
Merhaba , Büyük İhtimalle Sisteminize Virüs Bulaşmıştır.
Öncelikle Kaliteli Bir Antivirüs'ün Deneme Lisansı İle Olsa Da Tarama Yapmanız.
Eğer Yine De Aynı Problemi Vermeye Devam Ederse , Siteme Temiz Bir Format Atmanızdır.

Hocam format atmak en mantıklı seçenek olucaktır böyle durumlarda...

Merhaba , Büyük İhtimalle Sisteminize Virüs Bulaşmıştır.
Öncelikle Kaliteli Bir Antivirüs'ün Deneme Lisansı İle Olsa Da Tarama Yapmanız.
Eğer Yine De Aynı Problemi Vermeye Devam Ederse , Siteme Temiz Bir Format Atmanızdır.
Avast yeterli olacak mıdır?

Avast yeterli olacak mıdır?
Ben Antivirüs Kullanmıyorum Yıllardır , Deep Freeze Kullanıyorum Her Zaman.
Bu Yüzden Antivirüsler Ne Konumda İnan Hiç Bilgim Yok. :)
Ama Yine De Kasperesk İyi Diye Biliyorum.

Tam tarama biraz uzun sürebilir ama genelde virüsü bulur da

Ben Antivirüs Kullanmıyorum Yıllardır , Deep Freeze Kullanıyorum Her Zaman.
Bu Yüzden Antivirüsler Ne Konumda İnan Hiç Bilgim Yok. :)
Ama Yine De Kasperesk İyi Diye Biliyorum.
tamamdır. bir şey daha ekleyeceğim. diyelim PC yi açtım yine her zamanki sıkıntı var görev çubuğunda bulunan discord uygulamasına tıkladım tepki vermedi ama PCyi kapatmıyorum biraz bekliyorum bazen 25 saniye içinde tepki veriyor bazen 4-5 dakika. her türlü tepki veriyor ama 4-5 dakika mı mantıklı yoksa yeniden başlatması 8-9 saniye süren PCyi tekrrar başlatmak mı? tabii ki yeniden başlatmak. ama şu virüs olayını çözemedim. Nasıl yani? virüsden daha mı hızlı davranıyorum. 4. 5. denemede olmuyo mesela o yüzden kafam karıştı

Geri