benkimim222
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bekleyeceğiz hocam yapacak bir şey yokTam tarama biraz uzun sürebilir ama genelde virüsü bulur da
bekleyeceğiz hocam yapacak bir şey yokTam tarama biraz uzun sürebilir ama genelde virüsü bulur da
Büyük İhtimalle Sistem Dosyalarının Çoğuna Bulaşmış Olabilir.tamamdır. bir şey daha ekleyeceğim. diyelim PC yi açtım yine her zamanki sıkıntı var görev çubuğunda bulunan discord uygulamasına tıkladım tepki vermedi ama PCyi kapatmıyorum biraz bekliyorum bazen 25 saniye içinde tepki veriyor bazen 4-5 dakika. her türlü tepki veriyor ama 4-5 dakika mı mantıklı yoksa yeniden başlatması 8-9 saniye süren PCyi tekrrar başlatmak mı? tabii ki yeniden başlatmak. ama şu virüs olayını çözemedim. Nasıl yani? virüsden daha mı hızlı davranıyorum. 4. 5. denemede olmuyo mesela o yüzden kafam karıştı
teşekkür ederimBüyük İhtimalle Sistem Dosyalarının Çoğuna Bulaşmış Olabilir.
Daha Önceki Windows Sürümlerinde ComboFix Tavsiyesinde Bulunuyorum , Bu Donanımlarla Tahminime Göre Windows10 Kullanıyorsun ComboFix Windows10 İle Uyumlu Değil.
Bir Önceki Yorumum Da Belirttiğim Adımları Yaparsan Bir Sonuca Ulaşmış Oluruz.
Bugün Kaspersky e tarama yaptırıyorum eğer bir şey bulamazsa senin dediğin program aklımda hocam sağolasınMalwareBytes i Öneriyorum Kral Onun 1 Haftalık Deneme Sürümü Var İyi İş Çıkarıyor.
hocam taramayı yaptım 3 tane sorun buldu ve düzeltti sonrasında pcyi kapattım fakat monitör klavye mouse vs. nın ışığı gidiyor ama ekran kartı çalışmaya devam ediyor bir türlü kapanmıyor ne yapmam lazımBüyük İhtimalle Sistem Dosyalarının Çoğuna Bulaşmış Olabilir.
Daha Önceki Windows Sürümlerinde ComboFix Tavsiyesinde Bulunuyorum , Bu Donanımlarla Tahminime Göre Windows10 Kullanıyorsun ComboFix Windows10 İle Uyumlu Değil.
Bir Önceki Yorumum Da Belirttiğim Adımları Yaparsan Bir Sonuca Ulaşmış Oluruz.
hardsikinde sıkıntı olabilirBazen sabah kalkıp bilgisayarı açtığımda bilgisayar sıkıntı olmadan açılıyor hiçbir sorun yok. fakat windows çubuğundaki herhangi bir uygulamaya bastığımda tepki vermiyor açmıyor. masaüstündeki bir uygulamaya çift tıklıyorum bir klasöre çift tıklıyorum ama yok, açılmıyor. bilgisayarı kapatıp açıyorum bazen 2. açışımda düzeliyor bazen 4. 5. açışımda. bazende PC açılıyor sıkıntı yok 3-4 saat oyun oynuyorum alt+tab atıp forumlarda falan geziyorum ve çat! yine masaüstünde veya görev çubuğundaki hiçbir şeyi açmıyor resetlemek durumunda kalıyorum. bilgisayarım kötü değil, Ryzen 5 2600 | Gigabyte RX590 | 16 GB 3000 MHz Ram
O Zaman En Sağlıklı Yol , Temiz Bir Kurulum Yani Format Atman Gerekiyor.hocam taramayı yaptım 3 tane sorun buldu ve düzeltti sonrasında pcyi kapattım fakat monitör klavye mouse vs. nın ışığı gidiyor ama ekran kartı çalışmaya devam ediyor bir türlü kapanmıyor ne yapmam lazım
650-700 GB ye yakın dosyalar var bunu tekrarda indirmek günler alır. başka çözüm yok mudur hocamO Zaman En Sağlıklı Yol , Temiz Bir Kurulum Yani Format Atman Gerekiyor.
Bilgisyar Ayarlarına Girip , Güncelleştrime ve Güvenlik Sekmesinden Kurtarma Seçeneğine Gelip , Bu Bilgisayarı Sıfırla Deyip Dosyaları Sakla Gibi Bir Seçenek Bulunuyor Bu Şekilde Olabilir.650-700 GB ye yakın dosyalar var bunu tekrarda indirmek günler alır. başka çözüm yok mudur hocam