Windows bugda kalıyor kafasına göre.

tamamdır. bir şey daha ekleyeceğim. diyelim PC yi açtım yine her zamanki sıkıntı var görev çubuğunda bulunan discord uygulamasına tıkladım tepki vermedi ama PCyi kapatmıyorum biraz bekliyorum bazen 25 saniye içinde tepki veriyor bazen 4-5 dakika. her türlü tepki veriyor ama 4-5 dakika mı mantıklı yoksa yeniden başlatması 8-9 saniye süren PCyi tekrrar başlatmak mı? tabii ki yeniden başlatmak. ama şu virüs olayını çözemedim. Nasıl yani? virüsden daha mı hızlı davranıyorum. 4. 5. denemede olmuyo mesela o yüzden kafam karıştı
Büyük İhtimalle Sistem Dosyalarının Çoğuna Bulaşmış Olabilir.
Daha Önceki Windows Sürümlerinde ComboFix Tavsiyesinde Bulunuyorum , Bu Donanımlarla Tahminime Göre Windows10 Kullanıyorsun ComboFix Windows10 İle Uyumlu Değil.
Bir Önceki Yorumum Da Belirttiğim Adımları Yaparsan Bir Sonuca Ulaşmış Oluruz.

Daha Önceki Windows Sürümlerinde ComboFix Tavsiyesinde Bulunuyorum , Bu Donanımlarla Tahminime Göre Windows10 Kullanıyorsun ComboFix Windows10 İle Uyumlu Değil.
teşekkür ederim :) deneyeceğim

• Beğen
Reaksiyonlar: emmi
MalwareBytes i Öneriyorum Kral Onun 1 Haftalık Deneme Sürümü Var İyi İş Çıkarıyor.

MalwareBytes i Öneriyorum Kral Onun 1 Haftalık Deneme Sürümü Var İyi İş Çıkarıyor.
Bugün Kaspersky e tarama yaptırıyorum eğer bir şey bulamazsa senin dediğin program aklımda hocam sağolasın

hocam taramayı yaptım 3 tane sorun buldu ve düzeltti sonrasında pcyi kapattım fakat monitör klavye mouse vs. nın ışığı gidiyor ama ekran kartı çalışmaya devam ediyor bir türlü kapanmıyor ne yapmam lazım

Bazen sabah kalkıp bilgisayarı açtığımda bilgisayar sıkıntı olmadan açılıyor hiçbir sorun yok. fakat windows çubuğundaki herhangi bir uygulamaya bastığımda tepki vermiyor açmıyor. masaüstündeki bir uygulamaya çift tıklıyorum bir klasöre çift tıklıyorum ama yok, açılmıyor. bilgisayarı kapatıp açıyorum bazen 2. açışımda düzeliyor bazen 4. 5. açışımda. bazende PC açılıyor sıkıntı yok 3-4 saat oyun oynuyorum alt+tab atıp forumlarda falan geziyorum ve çat! yine masaüstünde veya görev çubuğundaki hiçbir şeyi açmıyor resetlemek durumunda kalıyorum. bilgisayarım kötü değil, Ryzen 5 2600 | Gigabyte RX590 | 16 GB 3000 MHz Ram
hardsikinde sıkıntı olabilir

hocam taramayı yaptım 3 tane sorun buldu ve düzeltti sonrasında pcyi kapattım fakat monitör klavye mouse vs. nın ışığı gidiyor ama ekran kartı çalışmaya devam ediyor bir türlü kapanmıyor ne yapmam lazım
O Zaman En Sağlıklı Yol , Temiz Bir Kurulum Yani Format Atman Gerekiyor.

O Zaman En Sağlıklı Yol , Temiz Bir Kurulum Yani Format Atman Gerekiyor.
650-700 GB ye yakın dosyalar var bunu tekrarda indirmek günler alır. başka çözüm yok mudur hocam

Windows yılların adam edemediği nadir işletim sistemlerinden biridir :)

650-700 GB ye yakın dosyalar var bunu tekrarda indirmek günler alır. başka çözüm yok mudur hocam
Bilgisyar Ayarlarına Girip , Güncelleştrime ve Güvenlik Sekmesinden Kurtarma Seçeneğine Gelip , Bu Bilgisayarı Sıfırla Deyip Dosyaları Sakla Gibi Bir Seçenek Bulunuyor Bu Şekilde Olabilir.
Bir İhtimal Daha Var..;
Eğer Biraz Bilgin Varsa ve Yeteri Kadar Yedek Alma Alanın Varsa Önce Boot Edilebilir Bir İşletim Sistemini Flash Bellek Üzerine Yazıp , Flash Bellekten Boot Edip Gerekli Yedeklemeni Harici Bir Disk'e Kopyalarsan Temiz Kurulum Yapabilrsin.

Böyle durumlar için en ideali sistemin bir image yedeğini almak şuan bu sorun için bir çözüm belkide ama ilerisi için çpk mantıklı işletim sistemini sonradan kuran arkadaşlar için hayati bir önem taşıyor bence. Mesela ben windows 8.1 kullanıyorum sistem kendisi ilk haline geri dönebiliyor o şekilde çok kurtardım artık dosyalarımda etkilenmedi.

aynı sorun hala baş gösteriyor hocam

Son düzenleme:
Geri