Uzaktan telefonumla bilgisayarıma bağlanıp aç kapa yapabilir miyim?

Eğer dediğim gibi kurarsan önemli olan oradaki kolay erişimin tikli olması pc telefon istersen git buzdolabından bağlan giriş yaparken sen kendi mailinle girdiğin sürece her şeyden açarsın ha şöyle bir durum var (!) yeni bir cihazdan girmeye çalışınca maile doğrulama gidiyor o maile giden doğrulamadan cihaza güveniyorum demen lazım :D o yüzden temp mail falan kullanma
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bununda çözümü var bu arada ama indirmene devam etmez
tamam mailim telefonumda var o dediğini hallederim diye düşünüyorum ana mailimle kaydolurum

Rica ederim evdeyken denersin zaten bir sorun olursa yazarsın
az sonra deneyeceğim sağolasın

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
tamam mailim telefonumda var o dediğini hallederim diye düşünüyorum ana mailimle kaydolurum
Sakın googlela giriş yapmayı deneme mail üstünden hesap aç giriş yapma uygulamaları bozuk TWde çalışmıyor

sonuçta yine kendi mailimi yazacagım değil mi dediğini anladım ama risksiz davranayım netleşsin diye soruyorum
Hesap oluşturma kısmında Gmail kullanabilirsin alttaki butonlarla ben işlem yapınca hesabıma girmiyor o yüzden bu butonları kullanma dedim
1765794601148.webp

İsim soyisim mail yazıp oluştur hesabı diyorum netleşsin böylece
1765794637602.webp

Hesap oluşturma kısmında Gmail kullanabilirsin alttaki butonlarla ben işlem yapınca hesabıma girmiyor o yüzden bu butonları kullanma dedim
Alıntıyı görüntüle

İsim soyisim mail yazıp oluştur hesabı diyorum netleşsin böylece
Alıntıyı görüntüle
anladım hocam yaptım güvenli cihaz şeyi cıkmadı sadece bende ama sol altta uygulamada güvenilir bağlantı yazıyor kolay erişimi açtım maille atadım başka yapmam gereken bir şey var mı siteden felan yok sanırım

siteden hesabıma girmek istediğimde bu oldu

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    10.7 KB · Hit: 7
anladım hocam yaptım güvenli cihaz şeyi cıkmadı sadece bende ama sol altta uygulamada güvenilir bağlantı yazıyor kolay erişimi açtım maille atadım başka yapmam gereken bir şey var mı siteden felan yok sanırım
Ben sıfırdan girdim ondan bende çıktı gireceğin başka cihazda sana da soracaktır cihazlar > tüm cihazlar kısmında hem telefon hem pc görünüyorsa sorun yok önemli olan telefondan girdiğinde pcyi görüyor musun

burda hangisine gireceğim ben müşteri portalına tıkladım

Ekler

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    6.5 KB · Hit: 10
Senin parola ile işin yok ki :D
hocam anlamadın sanıırım pcyi tel uygulamaya kaydettim hani girerken kimlik parola istiyor ya baglandım sonra cıktım girdim yine parola istedi girmeden ve pcden baktım parola değişmişti

Geri