🔥İndirim Xiaomi MiniLed Monitör 27” 17.663 tl

Parlaklığa çok takılıyorsunuz. 300 nit bile bana çok parlak geliyor.

Firmware update desteği yok bu monitörün, fabrikadan hangi sürüm geldiyse onu kullanmak zorundasın.

Mini Led ve fiyatı 12k'nın altında olacak. :D Bunu paylaşmazsam olmaz.
Yanlış hatırlamışım o zaman başka bir monitör olabilir

Ekranı kapayıp açınca ya da mod değiştirince mevcut parlaklık kendiliğinden 100 oluyor. Çok saçma yani sürekli düşürmek zorunda kalıyorum. Bir de günlük kullanımda bölgesel karartma açmayınca düz ips den farkı kalmıyor. Oyun ve film için açıp sonra kapamak lazım
Bölgesel karartmanın sürekli açık olmasının ne eksisi var peki?

abi bu ürründe full hd yazıyor ama çözünürlük 1440 full hdler 1080 olmuyor mu?

Tepkiler geç kalırsa görüntünün parlaklığı değişiyor hissediyorsun anlık olarak.
Arkadaşın dediğini anlamadım. Sadece film ve oyunda açıp sonra kapatıyormuş ve ips den farkı yok diyor. Yerel karartma değil mi miniledin amacı. Sürekli açık olsa ne olacak onu merak ettim. Bilmiyorum açıkçası oledle bunun arasında gidip geliyorum. Hangisini tutup hangisini iade edeceğim kararsızım

Ekranı kapayıp açınca ya da mod değiştirince mevcut parlaklık kendiliğinden 100 oluyor. Çok saçma yani sürekli düşürmek zorunda kalıyorum. Bir de günlük kullanımda bölgesel karartma açmayınca düz ips den farkı kalmıyor. Oyun ve film için açıp sonra kapamak lazım
Çok değişik bir problemmiş bezer insan bir süre sonra.

Çok değişik bir problemmiş bezer insan bir süre sonra.
Evet, hatta bugün parlaklık düşürürken bile 100 aldı bi anda. Ya bendeki cihazda sorun var ya da hepsinde.
Arkadaşın dediğini anlamadım. Sadece film ve oyunda açıp sonra kapatıyormuş ve ips den farkı yok diyor. Yerel karartma değil mi miniledin amacı. Sürekli açık olsa ne olacak onu merak ettim. Bilmiyorum açıkçası oledle bunun arasında gidip geliyorum. Hangisini tutup hangisini iade edeceğim kararsızım
Hocam ekranı baya karanlık yapıyor farkediyorsun günlük kullanımda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri