500 600 tl arası mousepad önerisi

nlayy

80+
Reaksiyon skoru
1
fps oyunları oynuyorum 45x40 veya civarı boyutlar uygun oluyoe 500 600tl arası bütçeyle mousepad önerebilir misiniz?

biraz daha çıkıp klasse huoyun al 850 lira şu anda pişman etmez

Bende Klasse Pro var, 90x40 boyutundaydı ben ortadan kestim 45x40 kullanıyorum. 2 Haftada Faceit 1900 eloya çıktım, atlama zıplama algılamama gibi olayları yok. Kestiğim yerden bile açılma yapmadı 1.5 senedir, geri kalanı zaten kendinden dikişli. Altı da kaydırmaz kauçuk. Daha ucuz dandik modelini aldıysanız tekrar bi şans verin bence.

Bağlantıda önerdiklerime bakabilirsin. Ama yüzey olarak KlasseGear Longteng iyi olacaklarını sanmam. Tabii onun fiyatı da ₺850-1300 arası.

Bu arada ₺850 satılan da buymuş. Ben de bu modeli ucuza almıştım.

Bir kere yıkadım sonra başka mouse pad geçtim. Kullanırdım bu arada da(yani hemen yıpranıyor yorumları çok üstün körü ve denemeden yapılmış yorumlar) farklı şeyler denemek istedim. Kensei geçtim onun yüzeyi biraz daha iyi geldi. Şu anda da Wraith Spirit of Aim speed yüzeyini kullanıyorum. Bunun yüzeyi de bayağı iyi. Eğer bütçe ₺1300 çıkıyorsa Wraiht speed yüzeyi önerimdir.

Bunun dışında XRades ve Porge ürünlerini önermiyorum. Porge belki indirime falan düşerse ₺500 alınabilir. Ama ₺650-800 arası fiyatını hak etmiyor. XRades ₺350(kargo ile ₺400) olanı gördüğüm en kötü kare mouse pad. Bir kere XRades sarılmış şekilde ama kırışmış yolluyor, bu da düzelmiyor. Baskı KlasseGear Longteng benzese de yüzey ve taban kalitesi 2-3 kademe aşağıda kalıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,351
Üyeler
188,235
Son üye
kaziern29248
Geri