Ryzen5 7500f 5749 TL

SemAI

80+
Reaksiyon skoru
61

DFS bilgisayar satıcısı sanki daha güvenilir gibi, 5789 TL

Hani indirim?

normalde 6000 tl üstü değil mi hocam? incehesap hariç, incehesapta peşin 5700 e düşüyor, burada 3 taksit 5780 , o yüzden paylaştım @theGladyator01 @Nafta

Uzun zamandır bu fiyatlarda oynuyor zaten. Asla ne indirim ne zam gelen tek işlemci cidden.

8k gibi bi fiyata aldıydım bi ara ya

Küçük not . magic teknoloji ile 1 kere alışverişyaptım aldığım tray işlemci pinleri yamuk gelmişti , iade ettiğimde kabul bile etmedi n11 üzerinden almıştım n11 ile iletişime geçerek iade edebildim daha sonra dfs'den aldım ve tertemiz geldi.

1765837091008.webp

Küçük not . magic teknoloji ile 1 kere alışverişyaptım aldığım tray işlemci pinleri yamuk gelmişti , iade ettiğimde kabul bile etmedi n11 üzerinden almıştım n11 ile iletişime geçerek iade edebildim daha sonra dfs'den aldım ve tertemiz geldi.
teşekkür ederim, çok iyi zamanda mesaj attınız hocam
anakart alacaktım en uygun magic teknolojideydi, sayenizde vazgeçtim, dfs bilgisayardan alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

malesef oluyor hocam, bizde ram i yüksek fiyattan alıcaz :D

hocam amazondan bakıyordum hep 6150 gösteriyordu en uygun

teşekkür ederim, çok iyi zamanda mesaj attınız hocam
anakart alacaktım en uygun magic teknolojideydi, sayenizde vazgeçtim, dfs bilgisayardan alıcam

malesef oluyor hocam, bizde ram i yüksek fiyattan alıcaz :D

hocam amazondan bakıyordum hep 6150 gösteriyordu en uygun
Doğru söylür ben geçen hafta baktım ful en ucuz 6100 lira civarına gördüm birazda olsa indirim olduğunu düşünüyorum.

Ciddi olamazsin hangi enflasyon döneminde aldın? Ben bile ilk çıktığından 3 ay sonrası 5900 falan almıştım tray olarak
Ayrıca DFS bilgisayar güvenlidir tray işlemcisi ordan almıştım. Kuyumcu gibi sert plastik kutunun içinde göndermişlerdi.

Ciddi olamazsin hangi enflasyon döneminde aldın? Ben bile ilk çıktığından 3 ay sonrası 5900 falan almıştım tray olarak
vatandan almıştım. 6-6.5k civarıydı diye tahmin ediyorum. dolar bi anda o alcağım gün 3-4tl fırladı. hatta 10k 11k fiyat gözüküyodu fiyat düzelteceğiz falan dedi 8kya fln aldım. ama kutulu fanlı falandı.

vatandan almıştım. 6-6.5k civarıydı diye tahmin ediyorum. dolar bi anda o alcağım gün 3-4tl fırladı. hatta 10k 11k fiyat gözüküyodu fiyat düzelteceğiz falan dedi 8kya fln aldım. ama kutulu fanlı falandı.
Olur hocam teknoloji şans işi biraz bugün alırsın yarın düşer ya da 3 gün sonra elinde patlar garantilik olursun ne olacağı belli olmuyor,yaşam gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,236
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri