🔥İndirim Montech X3 Mesh RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası 2349TL

Hocam şuan bende zoko var ama çok pislik topluyor + ön taraftaki fan bozuldu çok ses veriyor. Diğer modele bakıyorum
Uzun süre zoko kullandım öyle bir sorun yaşamadım. Aylık olarak genel temizliğini yapıyorum ben zaten.

Kasa çok büyük merak etme 3 fanlı benim kart 9070xt gigabyte oc sıvı soğutmayı 360 yapacağım alttaki fanları reverse yapacağım olay tamam o zaman
Hocam ben 95 king pro modelini aldım 6 adet pwm 3 pinli fanlarla geliyor. Altta reverse fanlar var. Bi de forumdakiler geçen montechin sıvı soğutmasını atmıştı onu da çektim fanlar birebir aynı olacak. Bakalım güzel bir şey çıkacak gibi

Hocam ben 95 king pro modelini aldım 6 adet pwm 3 pinli fanlarla geliyor. Altta reverse fanlar var. Bi de forumdakiler geçen montechin sıvı soğutmasını atmıştı onu da çektim fanlar birebir aynı olacak. Bakalım güzel bir şey çıkacak gibi
Montech'in hangi sıvı soğutmasındaki fanlar king 95 prodaki fanlarla aynı?

Kasa çok büyük merak etme 3 fanlı benim kart 9070xt gigabyte oc sıvı soğutmayı 360 yapacağım alttaki fanları reverse yapacağım olay tamam o zaman
Yardımcı olan herkese teşekkürler kasa çok şık ve kaliteliymiş

Ekler

• IMG_8961.webp
    IMG_8961.webp
    606.3 KB · Hit: 39
karartılmış cam olduğu için montech king 65 pro aldım ben ışıklar çok güzel gözüküyor sıvı soğutmayı 360 lcd li bir şey yapacağım alttaki fanlarıda lianli tarzı reverse misss ekran kartı 30 cm içerde hangar gibi yer var hala

IMG_2536.webp
IMG_2542.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,635
Üyeler
186,917
Son üye
Asitkaan
Geri