İphone 15 mi s24 ultra mı?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,347
Normalde geçen gün konu açmıştım yd cihaz alacaktım, fakat bu gün bir değişiklik oldu. Elimde 50k değerinde vatan hediye çeki var, yarısını kullanacağım ve elimde ki 23 fe cihaz ile eskisini getir kampanyasından faydalanacağım. İşin kısası 5-10k gibi bir ücrete iphone 15 sahibi olabiliyorum, sizce bu şekilde yapıp telefonu kullanayım mı yoksa aldığım gibi satıp üzerine cebimden para koyup 17 mi alayım (beni biraz zorlar)? 60hz dışında bir eksisi vs var mı?

Normalde geçen gün konu açmıştım yd cihaz alacaktım, fakat bu gün bir değişiklik oldu. Elimde 50k değerinde vatan hediye çeki var, yarısını kullanacağım ve elimde ki 23 fe cihaz ile eskisini getir kampanyasından faydalanacağım. İşin kısası 5-10k gibi bir ücrete iphone 15 sahibi olabiliyorum, sizce bu şekilde yapıp telefonu kullanayım mı yoksa aldığım gibi satıp üzerine cebimden para koyup 17 mi alayım (beni biraz zorlar)? 60hz dışında bir eksisi vs var mı?
alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama gidip alacaksın biliyorum

alınmaz

ama gidip alacaksın biliyorum
Hocam cebimden 10k dan fazla para çıkmayacak ama, böyle bakmam lazım. Vatanda sadece eskiyi getir kampanyasına iphone model alacaklar için ek indirim yapıyorlar.

Düz iPhone tercih etmezdim bende.
Hocam siz ne tavsiye edersiniz?

17 bir seçenek ise diğer şıklar pek mühim değil. 17 ile 17 pro arasında çok az fark var gibi, en azından ön yüzü yani ekranı tamamen aynı. 17 ile 15 arasında işlemci/çipset gibi nromal kullanıcı için çok mühim olmasa da ileriye dönük ve premiumluk bakımından büyük farklar var. Eğer iyi bir telefon almaksa maksat ve 17 bir seçenekse 17.

17 bir seçenek ise diğer şıklar pek mühim değil. 17 ile 17 pro arasında çok az fark var gibi, en azından ön yüzü yani ekranı tamamen aynı. 17 ile 15 arasında işlemci/çipset gibi nromal kullanıcı için çok mühim olmasa da ileriye dönüş ve premiumluk bakımından büyük farklar var. Eğer iyi bir telefon almaksa maksat ve 17 bir seçenekse 17.
Seçenek ama zorlayacak beni, 16 pro'da seçenekler arasında.

Hocam cebimden 10k dan fazla para çıkmayacak ama, böyle bakmam lazım. Vatanda sadece eskiyi getir kampanyasına iphone model alacaklar için ek indirim yapıyorlar.

Hocam siz ne tavsiye edersiniz?

iPhone alınacaksa Pro/Pro Max tercih edilmeli bana göre. Şahsi fikrim ise amiral gemisi android almak olurdu.

17 güzel bir model 15i önermem 2026 yılında 60hz telefon kullanmak mantıklı değil

Düz 15 alınacak cihaz değil.
17'ye zorlayabilirseniz olabilir onun dışında s25 plus veya s24 ultra

17 bir seçenek ise diğer şıklar pek mühim değil. 17 ile 17 pro arasında çok az fark var gibi, en azından ön yüzü yani ekranı tamamen aynı. 17 ile 15 arasında işlemci/çipset gibi nromal kullanıcı için çok mühim olmasa da ileriye dönük ve premiumluk bakımından büyük farklar var. Eğer iyi bir telefon almaksa maksat ve 17 bir seçenekse 17.
17 yerine 25 ultra daha iyi

Seçenek ama zorlayacak beni, 16 pro'da seçenekler arasında.
16 pro ile 17 arasında seçim yapmak zor, ekran aynı gibi ama 17 daha iyi, işlemci tartışır gibi ama sanki 16 pronunki daha iyi, kamera ise ne yapacağınıza bağlı eğer pro log proraw bilmem ne video foto çekim merakı varsa 16 pro ama yoksa 17 pronun kameraları yeterince ve fazlasıyla iyi, 2si de 48mp. hatta 17nin ön kamera daha iyi.

17 yerine 25 ultra daha iyi
nereden bakıldığına bağlı olarak değişir, işin içine video girince Samsung'a güvenmiyorum, fotoğraf konusunda ise farklı segmentler ama tartışılır. Fakat elma ile armut veya x ile y gibi, farklı şeyler. Nihayetinde bir telefon.

15 kullanıyorum, şimdiki aklım olsa en kötü 14 pro alırdım. Düz iPhone alınmaz (iPhone 17 hariç).

16 pro ile 17 arasında seçim yapmak zor, ekran aynı gibi ama 17 daha iyi, işlemci tartışır gibi ama sanki 16 pronunki daha iyi, kamera ise ne yapacağınıza bağlı eğer pro log proraw bilmem ne video foto çekim merakı varsa 16 pro ama yoksa 17 pronun kameraları yeterince ve fazlasıyla iyi, 2si de 48mp.

nereden bakıldığına bağlı olarak değişir, işin içine video girince Samsung'a güvenmiyorum, fotoğraf konusunda ise farklı segmentler ama tartışılır. Fakat elma ile armut veya x ile y gibi, farklı şeyler. Nihayetinde bir telefon.
günlük hayatta 25 ultranın kamerası daha çok işime yarardı benim kamera tartışılır
ekran pil işlemci açısından 25 ultra daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,882
Üyeler
186,405
Son üye
erdoganarmut
Geri