🔥İndirim Razer Viper V3 HyperSpeed esports fare 2321₺🔥

Reaksiyon skoru
14

Razer Viper V3 HyperSpeed - Kablosuz Esports Fare (Focus Pro 30K Optik Sensör, 280 saate kadar Pil, 2. Nesil Mekanik Fare Anahtarları, 4000 Hz Kablosuz Örnekleme Hızı) Siyah

1765916874460.webp

Bu fiyatlara 8.000HZ mouse alınabilirken neden tekerlek sorunlu 4.000hz razer mouse alınsın?
Şikayetler eski modellerden, yenilerde neredeyse yok. Senin dediğin "sorunlu" muhtemelen eski Viper'ları karıştırmışsın

Kesinlikle sıkıntılı bir mouse önermiyorum. Pille çalışıyor ve en önemlisi diyelim pil bitti kabloyu bağlayayım idare edeyim diyorsunuz yok olmuyor fare kablolu çalışmıyor :D

Kesinlikle sıkıntılı bir mouse önermiyorum. Pille çalışıyor ve en önemlisi diyelim pil bitti kabloyu bağlayayım idare edeyim diyorsunuz yok olmuyor fare kablolu çalışmıyor :D
Kablolayla çalışmadığını bilerek alıyorsun zaten ürünü, insandan insana bağlı bir tercih meselesi bu.

Kablolayla çalışmadığını bilerek alıyorsun zaten ürünü, insandan insana bağlı bir tercih meselesi bu.
Çoğu kullanıcı bunu bilmeden alıyor, mesela bu mouse'un hyperpolling dongle olmadan 4000hz verememesi gibi. Amazondaki ilanda, yorumlarda dahi 4000hz diye yazıyor ama hayır bu mouse kutu içindeki dogle ile sadece 1000hz verebiliyor.
Mesela diğer yakın fiyatlı razer mouselarında yeni nesil optik switchler kullanılırken v3 hyperda mekanik switchler kullanılıyor.
Utanmadan razer 59 gram yazıyor alet pille beraber 82 gram oluyor. Sırf fokus pro sensör var ve kablosuz diye bir ürünü övmeyeceğim tabii ki.

Bundan ziyade razer deathadder v3 hyperpeed daha mantıklı. Bu model pilli. Dün ufak bir araştırma yapmıştım. Pil takınca hem ağırlık artıyor hem de pili takınca mousenin ağırlığı ortada olduğu için rahatsız olanlar olmuş. Yorumlarda öyle yazıyordu.

Bundan ziyade razer deathadder v3 hyperpeed daha mantıklı. Bu model pilli. Dün ufak bir araştırma yapmıştım. Pil takınca hem ağırlık artıyor hem de pili takınca mousenin ağırlığı ortada olduğu için rahatsız olanlar olmuş. Yorumlarda öyle yazıyordu.
Kesinlikle dav3 hyper daha iyi, sadece 55 gram, dahili bataryalı ve optik switchli. Ayrıca dav3 hyper adında yazmamasına rağmen diğer dav3'lerden daha küçüktür çok güzel bir boyutu var kesinlikle önereceğim bir model :)

elimdeyken çalışmayı durdurdu attım çöpe pilli mouse mu alınır bu fiyata.
not:birde tuğla gibi 90gr oluyo iyi bir pil taktığında

Deathadder V2 mini kullanıyorum scroll bozuldu bu boyutta kablosuz mouse önerebilir misiniz

Bu fiyatlara 8.000HZ mouse alınabilirken neden tekerlek sorunlu 4.000hz razer mouse alınsın?
Dongle ile 8k Hz ama kutu da dongle yok o ayrı. yaklaşık 1.5+ yıl oldu galiba kullanıyorum sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,804
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri