Bugün 17 ile kendi 13 pro maximi karşılaştırdım, 17 ile arasında inanılmaz fark var ve 17 daha iyi çekiyor. Ardından kendi 13 pro maxim ile s25 ultra yı karşılaştırdım ve arada yine inanılmaz fark vardı fakat bu sefer benim telefonum daha iyi çekiyordu. Android özellikleri şart değilse android alınmaz. Yd konusuna gelecek olursak da benimki yd, ocağın ilk haftası açıldı ve hala kapanmadı. 30 bin civarına çok temiz 26 pro /pro max bulabilirsin. Hatta 2-3 yıl idare edeyim param cebimde kalsın dersen 18-19 bine güzel bir 14 pro max alabilirsin.Normalde geçen gün konu açmıştım yd cihaz alacaktım, fakat bu gün bir değişiklik oldu. Elimde 50k değerinde vatan hediye çeki var, yarısını kullanacağım ve elimde ki 23 fe cihaz ile eskisini getir kampanyasından faydalanacağım. İşin kısası 5-10k gibi bir ücrete iphone 15 sahibi olabiliyorum, sizce bu şekilde yapıp telefonu kullanayım mı yoksa aldığım gibi satıp üzerine cebimden para koyup 17 mi alayım (beni biraz zorlar)? 60hz dışında bir eksisi vs var mı?
Tarafımı belli etmek için cevap vereyim. Sırf Platinmods sitesi için bile Android’den şaşmam. Gabe abi sağolsun Pc’deki bir çok oyun/uygulama artık Android’e port ediliyor.İmkanım olsa almaz mıyım hocam...
2 telefonun iyi veya kötü olduğunu “çekme gücüne” göre mi kıyasladınız az önce yoksa kör mu oldum? S24U geçen senenin amiral gemisi telefonuyken Iphone 15 2 sene öncesinin giriş seviyesi Apple ürünü. Kamerası, Dex, ekran, ram her şekilde Samsung üstün. Yok dayanamadım farkı küçümsemiş gibi yazmışım Iphone 15 FHD ekran kullanırken S24U QHD ekrana sahip öyle basit bir daha iyi değil. Lütfen gidip imzanıza Apple FanClup falan yazınız.Bugün 17 ile kendi 13 pro maximi karşılaştırdım, 17 ile arasında inanılmaz fark var ve 17 daha iyi çekiyor. Ardından kendi 13 pro maxim ile s25 ultra yı karşılaştırdım ve arada tine inanılmaz fark vardı fakat bu sefer benim telefonum daha iyi çekiyordu. Android özellikleri şart değilse android alınmaz. Yd konusuna gelecek olursak da benimki yd, ocağın ilk haftası açıldı ve hala kapanmadı. 30 bin civarına çok temiz 26 pro /pro max bulabilirsin. Hatta 2-3 yıl idare edeyim param cebimde kalsın dersen 18-19 bine güzel bir 14 pro max alabilirsin.
Orası öyle zaten, bende düz 16 var geçenlerde ben de S25U ile kıyasladım benim kamera bariz daha iyiydi. Sadece düz olduğu için zoom yapamıyor ama onu da kim ne kadar kullanıyor ki?Bugün 17 ile kendi 13 pro maximi karşılaştırdım, 17 ile arasında inanılmaz fark var ve 17 daha iyi çekiyor. Ardından kendi 13 pro maxim ile s25 ultra yı karşılaştırdım ve arada tine inanılmaz fark vardı fakat bu sefer benim telefonum daha iyi çekiyordu. Android özellikleri şart değilse android alınmaz. Yd konusuna gelecek olursak da benimki yd, ocağın ilk haftası açıldı ve hala kapanmadı. 30 bin civarına çok temiz 26 pro /pro max bulabilirsin. Hatta 2-3 yıl idare edeyim param cebimde kalsın dersen 18-19 bine güzel bir 14 pro max alabilirsin.
Hocam tavsiyem telefon alıp bozdurma yöntemiyle satmanız temiz ikinci el garantili pro pro max alabilirsiniz böylece. İkinci el takıntısı yoksa tabi ki ben 11-12-13-14 kullandım 13 pro max e geçince dünya varmış dedim pro max alırken 15 de vardı bi inceledim inanılmaz hafif oyuncak gibiydi.İmkanım olsa almaz mıyım hocam...
Hocam şimdi sizler iphone kamerası bariz daha iyi diyince ve s24 u ekranı sorunlu olunca ikinci elde düşünebilirim. Belki dediğimi yapıp 15 alırım kapalı kutu şekilde düz 17 yd ile veya bulursam kapalı kutu 16 pro yd ile kafa kafaya takaslarım. 14 proların tr ikinci el piyasadaki cihazların hepsi ölü neredeyse, 15 pro almaya kalksam onun içinde fazladan 15 20k vermem gerekecek.Hocam tavsiyem telefon alıp bozdurma yöntemiyle satmanız temiz ikinci el garantili pro pro max alabilirsiniz böylece. İkinci el takıntısı yoksa tabi ki ben 11-12-13-14 kullandım 13 pro max e geçince dünya varmış dedim pro max alırken 15 de vardı bi inceledim inanılmaz hafif oyuncak gibiydi.
Çöp bir kamera olduktan sonra benim için hiçbir önemi kalmıyor, fhd ekran bana fazlasıyla yetiyor. Apple en sevmediğim markalardan biri fakat samsungun da eski kalitesi yok. S24/25 kullananlara sor bakalım hayatında kaç defa dex kullanmış, kaç defa bir videoyu qhd izlemiş, kaç defa kalemi kullanmış. Hayatında samsungun kavanozundan çıkamamış insanlar burda android fanı oluyor. Ne zaman apple kullandın da ekran seni rahatsız etti, ne zaman apple kullandın da rami yetmedi. Ram boyutu artınca telefonun şahlandığını sanan bir insandan bu tür şeyler duymak normal. Lütfen 5 para etmez bir telefona 80 bin tl verip 2 yıl sonra 20 bin tl ye satmaya devam et. Bilgisayar oyunu oynamak isteyen telefondan 20 bin düşer onun parasına sistem toplar onunla oynar. Hangi akıllı parmak kadar telefondan pc oyunlarını oynuyor bu devirde. Gerçi doğru qhd olunca sen gözünü ekrana sokup 27’’ bir monitörde gibi stardew valleyde meyve topluyorsundur.Tarafımı belli etmek için cevap vereyim. Sırf Platinmods sitesi için bile Android’den şaşmam. Gabe abi sağolsun Pc’deki bir çok oyun/uygulama artık Android’e port ediliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 telefonun iyi veya kötü olduğunu “çekme gücüne” göre mi kıyasladınız az önce yoksa kör mu oldum? S24U geçen senenin amiral gemisi telefonuyken Iphone 15 2 sene öncesinin giriş seviyesi Apple ürünü. Kamerası, Dex, ekran, ram her şekilde Samsung üstün. Yok dayanamadım farkı küçümsemiş gibi yazmışım Iphone 15 FHD ekran kullanırken S24U QHD ekrana sahip öyle basit bir daha iyi değil. Lütfen gidip imzanıza Apple FanClup falan yazınız.
2K telefon ekranı dünyanın en gereksiz şeyi olabilir. Faydadan çok zararı var. Samsung da bunun farkında olacak ki S20 ye kadar her modele 2K ekran koyarken sonrasında 1080P ye düşürüp sadece Ultraya sırf segmenti belli olsun diye koymaya başladı. Şuan Plus serisine falan da koyuyor sanırım ama pek önemi yok.Çöp bir kamera olduktan sonra benim için hiçbir önemi kalmıyor, fhd ekran bana fazlasıyla yetiyor. Apple en sevmediğim markalardan biri fakat samsungun da eski kalitesi yok. S24/25 kullananlara sor bakalım hayatında kaç defa dex kullanmış, kaç defa bir videoyu qhd izlemiş, kaç defa kalemi kullanmış. Hayatında samsungun kavanozundan çıkamamış insanlar burda android fanı oluyor. Ne zaman apple kullandın da ekran seni rahatsız etti, ne zaman apple kullandın da rami yetmedi. Ram boyutu artınca telefonun şahlandığını sanan bir insandan bu tür şeyler duymak normal. Lütfen 5 para etmez bir telefona 80 bin tl verip 2 yıl sonra 20 bin tl ye satmaya devam et. Bilgisayar oyunu oynamak isteyen telefondan 20 bin düşer onun parasına sistem toplar onunla oynar. Hangi akıllı parmak kadar telefondan pc oyunlarını oynuyor bu devirde. Gerçi doğru qhd olunca sen gözünü ekrana sokup 27’’ bir monitörde gibi stardew valleyde meyve topluyorsundur.
Yd tavsiye etmem 8 ay açık kalır 4 ay çift telefon dolaşmak zorundasın direkt 14 pro max eski pasaport kayıtlı denk getirebilirsen çok iyi olurHocam şimdi sizler iphone kamerası bariz daha iyi diyince ve s24 u ekranı sorunlu olunca ikinci elde düşünebilirim. Belki dediğimi yapıp 15 alırım kapalı kutu şekilde düz 17 yd ile veya bulursam kapalı kutu 16 pro yd ile kafa kafaya takaslarım. 14 proların tr ikinci el piyasadaki cihazların hepsi ölü neredeyse, 15 pro almaya kalksam onun içinde fazladan 15 20k vermem gerekecek.