Teşekkürler hocam daha iyisi size olsun inşallah.İyi fiyata almışsın hayırlı olsun.
am5 anakart alacaksın ddr5 ram alacaksın maliyetli olur bence bayaam4 kasam var 5700x3d kullanıyorum geçsem alsam kenarda dursa am 5 yöneltsem sistemi çokmu para harcamış olurum ya, direk oem kasamı alsam.
biz am4 den devam knk o zmnam5 anakart alacaksın ddr5 ram alacaksın maliyetli olur bence baya
3 gün önce 21.999₺'ydi, Magic ve DFS bilgisayar sürekli birbirlerine 10₺ fiyat kssi ata ata buraya kadar düştü, anlık bir fiyat düşüşü yaşanmadı yanibitti aga yaaa
7800x3d drop mu giriyor? İlginçmiş.Gencler selamünaleyküm güncel olarak r7 7800x3d kullanıyorum buna geçmeye değer mi ne diyorsunuz tek oynadığım oyun cs2 bazen fps drop giriyor ve sinir edici oluyor buna geçilir mi
alsanda çalıştıramazsın am4 işlemci elinizdeki ürün bu am5 işlemcisiBi hafta once bunu almistim iade edip Alınır mı?
AMD Ryzen 9 5950X On Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 9 5950X On Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
7800x3d yi bende kullanıyorum drop olmuyor. Oyun veya sistem ile alakalıdır. 7800x3d normal şartlarda drop yapacak bir işlemci değil.Gencler selamünaleyküm güncel olarak r7 7800x3d kullanıyorum buna geçmeye değer mi ne diyorsunuz tek oynadığım oyun cs2 bazen fps drop giriyor ve sinir edici oluyor buna geçilir mi
7800x3d işini gayet görecektir. Aradaki farka 2k'da değmeyebilir.2k ekran takılıyorum, 7500fden geçeyim mi sizce beyler?yoksa 7800x3d mi gitmeliyim? anakart felan iyi sıkıntı yok, ekran kartı 4070 super, ileriye dönük işlemci bakıyordum.