nurullahblc66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 365
peerless assasin de soğutur bencekurtarmaz. kule tipi soğutucular yetmiyor. bu işlemcinin hakkı 360mm sıvı soğutucudur.
peerless assasin de soğutur bencekurtarmaz. kule tipi soğutucular yetmiyor. bu işlemcinin hakkı 360mm sıvı soğutucudur.
Hocam abartmayın isterseniz Intel mi bu?kurtarmaz. kule tipi soğutucular yetmiyor. bu işlemcinin hakkı 360mm sıvı soğutucudur.
ya biraz abartı var soğutma konusunda gereksiz ben de anlamadım. benim hazır sistemdi 9700x'e 1 k lık James Donkey 120mm AİO takmışlar gayet güzel de soğutuyor.Hocam abartmayın isterseniz Intel mi bu?
Hava soğutucular ve AMD işlemciler arasında çok fazla bilgi kirliliği mevcut yapacak bir şey yok. 7800x3d 80i görmedim daha galiba. 2k'lık hava soğutucu kullanıyorum.ya biraz abartı var soğutma konusunda gereksiz ben de anlamadım. benim hazır sistemdi 9700x'e 1 k lık James Donkey 120mm AİO takmışlar gayet güzel de soğutuyor.
hocam bende 7950x var , soğutmak zor yani9950x de 23200 görünüyor bende indirimlerle beraber. 9 taksit onda da var. Satıcı DFS Bilgisayar, ne kadar güvenilir satıcı acaba?
Bir hatanız olmalı. Tek kule soğutucu ile bile kullanan var bu forumda.aioo alana kadar kullanmıştım. stabiletesi kötü 95-100 derecelere fırlıyordu sürekli anlık onlara yetişemiyor kule tipi.
7800x3d. Bütçeniz varsa 9800x3d. Dünyanın en iyi oyun işlemcisi şu an 9800x3d2k da 7500fden nereye geçsem mantıklı olur ? X3d denemek istiyorum şahsen.
İkisi farklı nesil. Anakartının uyması lazım bir de bu işlemciye bu para verilmez hocam. Öneriyi kim yaptı?Bi hafta once bunu almistim iade edip Alınır mı?
AMD Ryzen 9 5950X On Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 9 5950X On Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr