Uzaktan telefonumla bilgisayarıma bağlanıp aç kapa yapabilir miyim?

hocam anlamadın sanıırım pcyi tel uygulamaya kaydettim hani girerken kimlik parola istiyor ya baglandım sonra cıktım girdim yine parola istedi girmeden ve pcden baktım parola değişmişti
Tamam işte senin o parolaya ve idye ihtiyacın zaten yok
1765795677103.webp

Uzaktan destek kısmında bunu açacaksın pcde sonra mobildeki uygulamada Sürücüler > Yönetilen Cihazlarım kısmına girersen pcni görmen gerekiyor tıklayıp uzaktan kontrol dediğinde anında pcye bağlanır :D

hallettim hocam tamamdır bir şey gözüdmen kaçmış
Sıkıntı yok çözeyim diye yazdım zaten dediğim gibi yaptığında parolasız her seferinde bağlanırsın olurda telden değil pcden girersen Cihazlar > Tüm Cihazlarım kısmında pcyi görmen lazım oradan bağlanırsan yine şifre falan gerekmez

Sıkıntı yok çözeyim diye yazdım zaten dediğim gibi yaptığında parolasız her seferinde bağlanırsın olurda telden değil pcden girersen Cihazlar > Tüm Cihazlarım kısmında pcyi görmen lazım oradan bağlanırsan yine şifre falan gerekmez
tamamdır teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Arkadaşlar indirme yapacagım fakat başka bir şehire gidiyorum 3 4 gün evde olmayacağım internetim biraz yavaş olduğundan saatlerce indirme yapacak nasıl telefon ya da bilgisayarla bağlanıp kapatabilirim
Ben Google Chrome Remote Desktop uygulamasını kullanıyorum. İstediğin gibi kontrol edebiliyorsun bilgisayarı

Ben Google Chrome Remote Desktop uygulamasını kullanıyorum. İstediğin gibi kontrol edebiliyorsun bilgisayarı
onu da denerim hocam da teamviewer bağlantım koptu şomağız tuttu sanırım ya int kesintisi oldu ya da pc kapandı:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunca çözüm önerisinde en kötü olacak şey ne biliyor musun elektrik gidince tüm planların suya düşmesi :D
öyle bir şey oldu sanırım :d bağlanmıyor yeşil ışığı söndü:DDD

onu da denerim hocam da teamviewer bağlantım koptu şomağız tuttu sanırım ya int kesintisi oldu ya da pc kapandı:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle bir şey oldu sanırım :d bağlanmıyor yeşil ışığı söndü:DDD
Evden çıktıysan geçmiş olsun evden çıkmadıysan çözümü var :D

Biosta kendini geri açma vardı kendini geri açmayı ayarlar TWyi her başlangıçta başlayacak şekilde açardık sorun çözülürdü :D
bios ayarı yapmadım da o Windows başlarken aç tikini yapmıştım ama pek bi işe yaramaz gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,534
Üyeler
186,745
Son üye
rttk
Geri