Deneme sonrası nasıl bir yol izlemeliyim?

OPatriqk2

80+
Reaksiyon skoru
68
10. Sınıfa gidiyorum bugün deneme yaptılar 53 net çıkarttım matematik kimya ve biyolojide sıkıntım var matematik de 7 net çıkarıyorum nasıl bir yol ilerlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kaç soru var? Henüz 2 yılının olmasına göre ben ve gibi birçok kişiden iyi yapmışsın; durumun sandığından iyi, derde kapılma. Ara sınıf sınavı olduğu için aslında bu senin konuları ne kadar iyi öğrenip öğrenmediğine yol oldu. Yapılabilecek en iyi şey gidip yanlışlarına boşlarına bakıp "Tamam anladım." diyene kadar üstünde durmak. Konu eksiğin varsa da tekrar konu çalışıp çalıştığın konudan birkaç test çözer ve hayatına devam edersin. Dediğim gibi, durumun 10. sınıf için kötü değil. Hatta dersleri tamamen salmamak şartıyla sosyalleşmeye ve kültürlenmeye daha çok çaba sarf et.

Kaç soru var? Henüz 2 yılının olmasına göre ben ve gibi birçok kişiden iyi yapmışsın; durumun sandığından iyi, derde kapılma. Ara sınıf sınavı olduğu için aslında bu senin konuları ne kadar iyi öğrenip öğrenmediğine yol oldu. Yapılabilecek en iyi şey gidip yanlışlarına boşlarına bakıp "Tamam anladım." diyene kadar üstünde durmak. Konu eksiğin varsa da tekrar konu çalışıp çalıştığın konudan birkaç test çözer ve hayatına devam edersin. Dediğim gibi, durumun 10. sınıf için kötü değil. Hatta dersleri tamamen salmamak şartıyla sosyalleşmeye ve kültürlenmeye daha çok çaba sarf et.
Toplam 100 soru vardı dediğiniz gibi yanlışlarıma bakıyorum tekrar ediyorum 1 2 hafta geçiyor bakmadan çözmeye çalışıyorum genel ortalamam şuan 85 sosyalleşme ve kültürleşme konusunda ki önerinizi ön plana alacağım teşekkürler.

10. Sınıfa gidiyorum bugün deneme yaptılar 53 net çıkarttım matematik kimya ve biyolojide sıkıntım var matematik de 7 net çıkarıyorum nasıl bir yol ilerlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
genel tyt ise iyi
9 ve 10da gördüğünüz yere kadarsa kötü
sadece 10da gördüğünüz yere kadarsa çok kötü

hangi yayındı
Palme yayınlarıydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genel tyt ise iyi
9 ve 10da gördüğünüz yere kadarsa kötü
sadece 10da gördüğünüz yere kadarsa çok kötü
9. sınıf konuları varmış baktım ama 10. sınıf olarak 15 tane üçgenlerden vardı kalan sorular asal sayılardı asal sayıları ve bir kaç üçgen sorusu çözdüm onlarda 10 net yaptı fizik kısmında sorunum yoktu 8 soru vardı 7D yaptım kimyada ve biyolojide hocamızın işlemediği konu vardı o nedenle çok yapamadım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,525
Üyeler
186,743
Son üye
GGbaba
Geri