🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Bu kadar dert etmeyin Windows Shift S hepi topu ya klavyenizde vardır bence bu 3 tuşta
Olay tuş değil. Flameshot vb. kolaylığına alış ne kadar gereksiz angaryası olduğunu anlarsın. Yoksa Windows'un ekran görüntü aracı da Prnt screen ile görüntü alıyor. O görüntü üzerinde kareler, anlatacağın şeyleri göstermek gibi şeyler için ayrıca açılan panelde iş yapman gerekiyor. O ara süreç yorucu. Flameshot ekran görüntüsünü alıyorsun, tüm uygulamaların önüne geçiyor ve düzenleyip kaydediyorsun. Herhangi bir ayrı uygulama açmıyor.

Olay tuş değil. Flameshot vb. kolaylığına alış ne kadar gereksiz angaryası olduğunu anlarsın. Yoksa Windows'un ekran görüntü aracı da Prnt screen ile görüntü alıyor. O görüntü üzerinde kareler, anlatacağın şeyleri göstermek gibi şeyler için ayrıca açılan panelde iş yapman gerekiyor. O ara süreç yorucu. Flameshot ekran görüntüsünü alıyorsun, tüm uygulamaların önüne geçiyor ve düzenleyip kaydediyorsun. Herhangi bir ayrı uygulama açmıyor.
Dediğini anlıyorum ben sadece ss tuşu yok demesine demiştim düzenleme için değil

Çektim bende bir tane
1765982636072.webp

Ürünü kardeşime aldım kutudan çıkardığım an şaşırdım bu fiyata satıldığına. Profesyonel olarak oyun oynayıp düşük gecikme vs gibi takıntılarınız varsa zaten direkt mekanik almalısınız ama normal kullanım için klavye bakanlar veya ucuz klavye arayanlar kaçırmasın.
RGB modları yeterince zengin ve tamamen kapanabiliyor.
Kablosu çıkarılabiliyor. Yani kendi kablosuna zarar gelirse herhangi bir Type-C kablo takıp kullanabilirsiniz.
Beğendikten sonra bir tane de kendime aldım kenarda dursun diye.
Ofis kullanımı için de mükemmel çünkü en ufak bir çıtırtı bile çıkarmayacak kadar sessiz ve basış hissiyatı tok,rahat.
Kaçırmayın derim.
En kötü benim gibi alın kenarda dursun lazım olur. Ya da hediye edin.

İndirimli fiyatı 649TL.

KAPLAN300 kodunu yazarak ekstra 300TL indirim alabilirsiniz.

349TL üstüne kargo eklendiğinde 398TL oluyor.

teşekkürler aldık bakalım kaç günde gelecek

bugün öğlen alanların kargolandımı acaba ? ben üye olmadan sipariş verdim fakat kargo takibi gibi bir bölümde yok malesef

bugün öğlen alanların kargolandımı acaba ? ben üye olmadan sipariş verdim fakat kargo takibi gibi bir bölümde yok malesef
Genelde 14:50 civarında HepsiJET "Paketiniz Hepsijet'e ulaşmıştır." tarzında bir SMS yolluyor. Yola çıktığında da kargo takip linki yollanıyor SMS ile. Büyük ihtimalle yarın o saatlerde SMS alırsınız.

Ben 11 gibi aldım, yarım saat sonra mail geldi kargoya verilmiş diye, saat 14.00 civarı da hepsijet sms geldi, yarın teslim edilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,895
Üyeler
186,809
Son üye
bilaloguz
Geri