🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Elimdekileri satmam lazım, bazıları sıfır kapalı kutu, redragonları sanırım iade edeceğim en azından siyahı ederim beyaz olan kalır belki :kekw:

Redragon benim hoşuma gitti, geçen birde magegee mk-box diye bir şey aldım manyetik switchli. Manyetik switch çokta hoşuma gitmedi hissiyat olarak, kendi bilgisayarımda Acer OKW213S kullanıyorum mekanik kafamı şişiriyor.

Ürünü kardeşime aldım kutudan çıkardığım an şaşırdım bu fiyata satıldığına. Profesyonel olarak oyun oynayıp düşük gecikme vs gibi takıntılarınız varsa zaten direkt mekanik almalısınız ama normal kullanım için klavye bakanlar veya ucuz klavye arayanlar kaçırmasın.
RGB modları yeterince zengin ve tamamen kapanabiliyor.
Kablosu çıkarılabiliyor. Yani kendi kablosuna zarar gelirse herhangi bir Type-C kablo takıp kullanabilirsiniz.
Beğendikten sonra bir tane de kendime aldım kenarda dursun diye.
Ofis kullanımı için de mükemmel çünkü en ufak bir çıtırtı bile çıkarmayacak kadar sessiz ve basış hissiyatı tok,rahat.
Kaçırmayın derim.
En kötü benim gibi alın kenarda dursun lazım olur. Ya da hediye edin.

İndirimli fiyatı 649TL.

KAPLAN300 kodunu yazarak ekstra 300TL indirim alabilirsiniz.

349TL üstüne kargo eklendiğinde 398TL oluyor.

Teşekkürler klavye lazımdı çöktüm hemen.

400tlye cok uygun görünüyor bide mouse + bilek destegi lazım bunun yanına

tuşlar gece gözükmüyor galiba . gece görünebilir olanlara göre cazip olan tarafı nedir 500 tl bandında alternatiflerden farklı olarak

Ürünü kardeşime aldım kutudan çıkardığım an şaşırdım bu fiyata satıldığına. Profesyonel olarak oyun oynayıp düşük gecikme vs gibi takıntılarınız varsa zaten direkt mekanik almalısınız ama normal kullanım için klavye bakanlar veya ucuz klavye arayanlar kaçırmasın.
RGB modları yeterince zengin ve tamamen kapanabiliyor.
Kablosu çıkarılabiliyor. Yani kendi kablosuna zarar gelirse herhangi bir Type-C kablo takıp kullanabilirsiniz.
Beğendikten sonra bir tane de kendime aldım kenarda dursun diye.
Ofis kullanımı için de mükemmel çünkü en ufak bir çıtırtı bile çıkarmayacak kadar sessiz ve basış hissiyatı tok,rahat.
Kaçırmayın derim.
En kötü benim gibi alın kenarda dursun lazım olur. Ya da hediye edin.

İndirimli fiyatı 649TL.

KAPLAN300 kodunu yazarak ekstra 300TL indirim alabilirsiniz.

349TL üstüne kargo eklendiğinde 398TL oluyor.

Ürün gayet iyi fiyatıda baya uygun fırsat ürünü gibi kullanışıda güzel membrana çok para vermeye gerek yok şuan membranlar bile 1k üstüne çıkmış durumda ayrıca bu ürün diğer membranlara göre kaltei olarak gayet iyi bir ürün.

Bana özel kampanya vardı aldım 200tlde chip para geldi en kötü yedeğe atarız iyisini alınca

Lightshot uygulamasını indirip istediğiniz tuşu ayarlayabilirsiniz
Flameshot daha iyi. Gerçi direkt siteye yükleme olayını son güncelleme ile bozdular. Imgur yükleniyordu. Ama yine de daha iyi, garip garip reklam içeren sitesine atmıyor. Resmi kaydedip kendiniz sitelere yükleseniz daha iyi. Forumda insanlara yardım ederken kullanıyorum.

Windows'un ekran görüntüsü aracı resmi çekiyor, ayrı pencerede açıyor ve bu resim düzenleme için gereken araçlar az veya kullanışsız, sonra kaydediyorsun falan uzun iş. Flameshot veya Lightshot aynı mantıkta resmi çektiğin gibi ekranda ayarlayacağın kısım kalıyor ve düzenleme yapıp kaydediyorsun.

Flameshot daha iyi. Gerçi direkt siteye yükleme olayını son güncelleme ile bozdular. Imgur yükleniyordu. Ama yine de daha iyi, garip garip reklam içeren sitesine atmıyor. Resmi kaydedip kendiniz sitelere yükleseniz daha iyi. Forumda insanlara yardım ederken kullanıyorum.

Windows'un ekran görüntüsü aracı resmi çekiyor, ayrı pencerede açıyor ve bu resim düzenleme için gereken araçlar az veya kullanışsız, sonra kaydediyorsun falan uzun iş. Flameshot veya Lightshot aynı mantıkta resmi çektiğin gibi ekranda ayarlayacağın kısım kalıyor ve düzenleme yapıp kaydediyorsun.
Bu kadar dert etmeyin Windows Shift S hepi topu ya klavyenizde vardır bence bu 3 tuşta

Arkadaşlar alanlara şimdiden hayırlı olsun pişman olmayacaksınız. Postta belirttiğim gibi gayet kullanılabilir kaliteli hissettiren bir ürün. Aynı fiyatlara bakkal klavyesi alınıyor.
Site de güvenilir ilk siparişim sorunsuz elime ulaştı. İkincisi de kargoya verildi.
Ödeme kısmında hata alan arkadaşlar mobil doğrulamayı uygulama üzerinden değil sms üzerinden yaparsa sorun çözülecek.
Klavye ihtiyacı olan düşünmeden alsın. İhtiyacı olmayan hediye amaçlı alabilir. En kötü yedekte dursun diye alın. Kendim Wraith'den satın aldığım klavye yerine bir süre bunu kullanmayı planlıyorum çok tatlı bir hissiyatı var. Büyük ihtimalle yılbaşından sonra zaten bu fiyatları bir daha görmeyecek. Fast-food menüsü fiyatına şaşırtıcı kalitede bir ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,176
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri