Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,403
yok hocam hiçbir şey olmazKonumu amerikada gösterip kodu kullanmanın bi zararı olur mu ki ? Sonuçta amerikada değiliz, bi yaptırım olur mu![]()
yok hocam hiçbir şey olmazKonumu amerikada gösterip kodu kullanmanın bi zararı olur mu ki ? Sonuçta amerikada değiliz, bi yaptırım olur mu![]()
nerde acaba bu cüzdan kısmıcüzdan kısmında para yatır kısmından
migrospay dışında başka kart olmuyor muaktif hala çalışıyor bende bir gruptan görmüştüm ordan yardımcı oldular bazen ödeme yöntemleri fixlenebiliyor yeni yöntem bulununca tekrar sipariş edilebiliyor kampanya çok iyi
turbo vpnvpn önerisi var mı
bende tam bilmiyorum bahsettiğim grupta moneypay paylaşılmıştı güncel diyemigrospay dışında başka kart olmuyor mu
money uygulamasını aç karşına direkt zaten migros para çıkacak ona basnerde acaba bu cüzdan kısmı
İkimizde aynı ürünü almışız, umarım gelir konu sahibine teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
Konu sahibine teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Azerbeycan kuponu zamanı ekmeğini çok yedik darısı amerika kuponuna bakalım yarın görcez
migrospay dışında başka kart olmuyor mu
konunun en başına bak . konu sahibi yazmış hangi kartlarda olduğunubende tam bilmiyorum bahsettiğim grupta moneypay paylaşılmıştı güncel diye
okudum zaten de çoğu olmuyor konu biraz çorba gibi anlatılmıskonunun en başına bak . konu sahibi yazmış hangi kartlarda olduğunu