furkangorur
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,352
arkadaşlar hotmail v.s kabul etmiyor. Gmail hesabı açın öyle kabul eder. 10 dk önce işlem yapıp 2. kere sipariş çıktım
Outlook.com kabul ediyor 2 hesabıda öyle açıp aldımarkadaşlar hotmail v.s kabul etmiyor. Gmail hesabı açın öyle kabul eder. 10 dk önce işlem yapıp 2. kere sipariş çıktım
6 kg kaşar peynir gündoğdu 950 tl ye geliyor çok iyiürün tavsiyesi olan var mı, 500 liraya kılıf ekledim aklıma bir şey gelmiyor![]()
hocam niye trendyol satıcı almayın deniliyorürün tavsiyesi olan var mı, 500 liraya kılıf ekledim aklıma bir şey gelmiyor![]()
Hali hazırda açılmış eski bir gmail ile olur mu acaba?arkadaşlar hotmail v.s kabul etmiyor. Gmail hesabı açın öyle kabul eder. 10 dk önce işlem yapıp 2. kere sipariş çıktım
evet daha önce trendyola kaydolmadıysanHali hazırda açılmış eski bir gmail ile olur mu acaba?
İptal etme şansları daha yüksek oluyorhocam niye trendyol satıcı almayın deniliyor
iptal edilecek çünkü, Trendyol satıcı ve trendyol express kargo olmamasına dikkat edinhocam niye trendyol satıcı almayın deniliyor
Tamamdır uğraşmayayım dedim şuan elimde 3-5 tane mail var zaten ondanevet daha önce trendyola kaydolmadıysan