❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Hangi kartı kullandın
3 kartta da aynı moneypay kartını kullandım :D 4.yi alacaktım sipariş iptali gelir diye korktum şimdi uyumaya geçiyorum uyandıgımda kargoya verilmiş olsunlar yoksa trendyol binasını basarım xd

troy kartlar olmuyor, nays-papel vs gibi cüzdan uygulamaları olmuyor.Yurtdışı uygulamalardan alınabiliyor , moneypay kullandı zaten herkes fix yemeden ne alacaksanız alın.

troy kartlar olmuyor, nays-papel vs gibi cüzdan uygulamaları olmuyor.Yurtdışı uygulamalardan alınabiliyor , moneypay kullandı zaten herkes fix yemekden ne alacaksanız alın.
monepay troy kartı verdi bana onunla ödedim 3 kere.

evet 2 kere sipariş verdim
Sanal olarak hangi kart kullandınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

troy kartlar olmuyor, nays-papel vs gibi cüzdan uygulamaları olmuyor.Yurtdışı uygulamalardan alınabiliyor , moneypay kullandı zaten herkes fix yemeden ne alacaksanız alın.
Satıcı trendyol mu olması lazım

:kizginpeepo:

First-time-james-franco-hanging-meme.webp

1766038887596.webp

beyler bu indirimin üstüne bir bug daha buldum çalışırsa yazacağım

Ödeme ekranında onay kodunu girdikten sonra işlem şu anda gerçekleştirilmiyor diye hata verdi ve şimdi kupon da gitti "Bu kod, her kullanıcı için yalnızca bir kez geçerlidir. Kodu daha önce farklı bir hesapta kullandığın için tekrar kullanılamaz." uyarısı veriyor fixlediler galiba :/

q21i nc yi takınca böyle oldu kulaklıkla alakalı gibi bence
Tamam teşekkür ederim. Hifi codeği var mı onu merak ediyordum. Telefon ne modeldi acaba? Onunda desteği lazım aynı zamanda. Cihazların bluetooth bandwith genişliyor codec'e göre. İddialı firmalar, ürünleri için paylaşıyor bunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,146
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri