cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 389
mauesepad monitör kolu ve parfüm geçiyorum bende şimidTüm fiyatlara %50 yaparsa, direkt monitör çekelim.
Yoksa takviye ile mousepad basıp geçicem.![]()
mauesepad monitör kolu ve parfüm geçiyorum bende şimidTüm fiyatlara %50 yaparsa, direkt monitör çekelim.
Yoksa takviye ile mousepad basıp geçicem.![]()
Nasıl banka reddi mi ulan reiz sagol lanMoneypayden alırken kod gelince vpni kapatın yoksa olmuyor
harbimi kusura bakmayın bende bi taktikle buldum sandım heyecanlandırdım Hhahahahah.Alt limit yk baskan yüzde 50 hepsinde![]()
Yok, direkt açıyor; sanal kart numaran var.Moneypayde kimlik doğrulaması istiyor mu?
kanka hangi vpn kullandın bide pcden mi mobilden miiki kere aldım siparişler hazırlanıyor 3400 lük kitap aldım 1700 e geldi umarım iptal olmaz.
Bluetooth kulaklık, işlemci soğutucu, 2100e samsung çakması projeksiyon, kılıf, blender seti baharat öğütücü gibi mutfak eşyaları, kıyafet, ayakkabı, monitör kolu vsAlacak bir şey yok ki aklımda ya önerisi olan var mı?
moneykarttan banka kartına atılmıyor mu para geriBeyler iptal gelirse Money kartta kalacak 1000TL ile Migros’tan ne alıyoruz o konuda öneri var mı![]()