samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 670
Girişlerin logu tutulmuyordurSiparişi kontrol etmek için tekrardan vpn ile bağlanarak mı giriyorsunuz yoksa uygulamadan mı bakıyorsunuz?
Girişlerin logu tutulmuyordurSiparişi kontrol etmek için tekrardan vpn ile bağlanarak mı giriyorsunuz yoksa uygulamadan mı bakıyorsunuz?
Uğraşıyorlar maalesef.Satıcı ve kargo başkaysa çok uğraşacaklarını sanmam
vallaha aynısı 3. hesapta sepette bi umut bekliyorum diğer 2 sine girmeye mabat yemiyor sanki girsem iptali direk basarlar tr vs diyesiparişleri iptal etmesinler diye hesaba girip bakamıyorum tr ip ile yaumarım kargoya vermişlerdir 3 hesaptan sipariş çıktık
azerbeycan olayına dönmez umarım dağıtım verilen kod iade oluyormuşvar 2 ürünümde kargolandı birinin faturası bile kesildi
valla hesaba girip hiç bakma. Türkiye ip ile girdiğinde iptal yiyebilir o riski alamam ben 6binlik siparişi 3e çıktımvallaha aynısı 3. hesapta sepette bi umut bekliyorum diğer 2 sine girmeye mabat yemiyor sanki girsem iptali direk basarlar diye![]()
ben direk maile bakıyorum kargo verilmelerini ordan takip ediyorumvalla hesaba girip hiç bakma. Türkiye ip ile girdiğinde iptal yiyebilir o riski alamam ben 6binlik siparişi 3e çıktımbeklicem 3 gün
2. siparişi evdekilere bıraktım bende onları bekledim 1 saat kendimi harcadım bildiğinevdekilere deterjan aldık tam kendimize kitap alcaz migros gitti tam samsunga para yükledik kod gitti
her şeyin logunu tutuyorlar applerdeGirişlerin logu tutulmuyordur
ip ye bakacaklarını sanmıyorum iptal etmeye karar verirlerse TR kartlarına basarlar iptali.valla hesaba girip hiç bakma. Türkiye ip ile girdiğinde iptal yiyebilir o riski alamam ben 6binlik siparişi 3e çıktımbeklicem 3 gün
bi 30dkdır falan fixlikod fixlenmiş arkadaşlar indirim düşmüyor buraya kadarmış