bende de ücret gözükmüyor gümrüğe sevkedildi diyor. sizde gözüküyor mu@desiredvia @ErenMaiky https://www.ptt.gov.tr/ sitesinden takip kodunuzu girip bakınca ücretler kısmında vergi gözüküyor. Girip bakabilir misiniz size ne kadar vergi çıkmış?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bi de benimki 10 aralıkta kargolanmıştı hala tr gümrüğe girmemiş. sizinkiler ne zaman kargolandı acaba?
Ücret zaten gümrükten çıkınca il içi aktarmaya geçince çıkar.bende de ücret gözükmüyor gümrüğe sevkedildi diyor. sizde gözüküyor mu
bende de böyle burdan değil 4px in sitesinden kontrol et lm ile başlayan kodlaAlıntıyı görüntüle
Bi bende mi böyle
Çinde kargombende de böyle burdan değil 4px in sitesinden kontrol et lm ile başlayan kodla
valla yazık günah bu kadar vergi çıkacağını bilsek trden alırdık zaten.ARKADAŞLAR 575 LİRA VERGİ ÇIKTI 600LİRALIM ÜRÜNDEN. SÖYLEYECEKLERİM FORUM KURALLARINA VE TÜRK CEZA KANUNUNA AYKIRI OLACAĞI İÇİN SUSMAYI TERCİH EDİYORUM
hocam ayrıca sizi arayıp vs tc no istediler miARKADAŞLAR 575 LİRA VERGİ ÇIKTI 600LİRALIM ÜRÜNDEN. SÖYLEYECEKLERİM FORUM KURALLARINA VE TÜRK CEZA KANUNUNA AYKIRI OLACAĞI İÇİN SUSMAYI TERCİH EDİYORUM
gidiyorum hocam. ama öncesinde istemediler.valla yazık günah bu kadar vergi çıkacağını bilsek trden alırdık zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ayrıca sizi arayıp vs tc no istediler mi
ptt şubesinden mi alınıyormuş. eve getirmiyorlar mışimdi teslim almaya
gidiyorum hocam. ama öncesinde istemediler.
yok hocam ben hacettepe kampüste kalıyorum ortada bi yerde bekliyolar üniversite olduğu için o manada dedimptt şubesinden mi alınıyormuş. eve getirmiyorlar mı
660 TL lik ürüne 575 TL vergi çok reis, gümrüktekilerde tutturabildiğine çakıyor heralde.ARKADAŞLAR 575 LİRA VERGİ ÇIKTI 600LİRALIM ÜRÜNDEN. SÖYLEYECEKLERİM FORUM KURALLARINA VE TÜRK CEZA KANUNUNA AYKIRI OLACAĞI İÇİN SUSMAYI TERCİH EDİYORUM