❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Şansa bir kampanyadan yararlandık, bugün kargoda yazmasına rağmen kargolanmıyor :(

Alanlara hayırlı olsun bundan sonra kargodan iade gibi bir işe girişip itibar kaybedeceklerini sanmıyorum isteseler 1 saatte tüm kupon kullanan siparişleri iptal ederlerdi

Alanlara hayırlı olsun bundan sonra kargodan iade gibi bir işe girişip itibar kaybedeceklerini sanmıyorum isteseler 1 saatte tüm kupon kullanan siparişleri iptal ederlerdi
Hala hazırlanıyorda gözüküyo sabahtan beri işkillenmedim değil

thermalright sogutucu alan kisilerden kargosu cıkan var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek fatura mı 4 farklı hesap mı ? gecenki azerbeycan işinde expressdekilerden geri döndüler elemanı tanıyorsan tembihle bir an önce teslim al
ben aldım hocam kargoda

Tüm siparişlerim kargoya verilmiş. Kullanan herkese hayırlı olsun aldığı ürünler.

Aynı şekilde benim 5 siparişim de kargoya verilmiş tekrardan konu sahibine teşekkürler.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: hck_
ben zamanında azerbaycan kampanyasından faydalanmıştım telefon dilini değiştirip , kargo 3 gün sonra teslim edileceği ilde dağıtımda iken iptal edilmişti umarım sizler öyle durum yaşamazsınız

Aldığım kulaklık kargoya verilmiş konu sahibine tekrardan teşekkür ediyorum.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: hck_
Benimde 5 adet ürün kalemim kargoda. Sıkıntısız herkesin faydalanabildiği kampanya oldu. Konunun açılmasından rahatsız olan, hep bana hep bana bencilce, ergen davranışı olan arkadaşlara da selam olsun.

Valla keşke bilgisayar toplama döneminde olsaydım 4-5 parçadan 5k indirimli alırdım ne güzel

HELLO40 koduda var arkadaşlar 50 yi kaçıranlar için

Geri