❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

thermalright sogutucu alan kisilerden kargosu cıkan var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 ürünüm 4 ü kargoya verildi 3 ü trendyol express 1 i aras kargo bakalım hayırlısı.
tek fatura mı 4 farklı hesap mı ? gecenki azerbeycan işinde expressdekilerden geri döndüler elemanı tanıyorsan tembihle bir an önce teslim al

tek fatura mı 4 farklı hesap mı ? gecenki azerbeycan işinde expressdekilerden geri döndüler elemanı tanıyorsan tembihle bir an önce teslim al
hazırlanıyor kısmında sogutucu

sabah 10 da sipariş verdiğim ürünlerden 1 tanesi kargoya verildi ama diğeri haladaha sipariş oluşturuldu aşamasında

ben de sabah 10 civarında aldım hala hazırlanıyorda...

hazırlanıyor kısmında sogutucu
bu kötü oldu ürün satıcıda kalmamış, trendyolda uyanırsa iptal gelir, gecenki azerbeycan işinde aldıgım kasayı gec kargoya verdiklerinden iptal olmustu sabahın köründe verilen kargolar gelmişti...

bu kötü oldu ürün satıcıda kalmamış, trendyolda uyanırsa iptal gelir, gecenki azerbeycan işinde aldıgım kasayı gec kargoya verdiklerinden iptal olmustu sabahın köründe verilen kargolar gelmişti...
Şans artık yapacak bişey yok

öyle bişey olsa bu sogutucular kullanılır mı :D
Kargoya verildi hocam thermalrightım sizde bir bakın isterseniz

Çıktı hocam 2 dakika önce.

Halen geçerlimidir?

Şube yakında olanlar için diyorum, şubeye geldimi gidip sabah erkenden alın kargoları. ürünü teslim almadığınız sürece iptali olur.

Ya birde marifetmiş gibi pişkin pişkin yazıp sonra atasözü falan sıkıştırıyorsunuz hayranım size. Evet en önce siz biliyordunuz, ama paylaşmadınız iyi niyetinizden. Burası forum, şu yazdığınız şeyler insanların paylaşım şevkini kırıyor. 3 gündür varsa foruma düzenli bakan zaten faydalanmıştır. Kargolar falanda iptal edilmedi kimsenin malı yanmadı. Ama buraya konusu açıldığı için hergün 1k indirim alamayacaksın ne kadar üzücü (!)

Bende atasözü bırakayım;

"Herkes kaşık yapar ama sapını kendine."
Saçma sapan düşünüp kafanda kurmuşsun. Hayal gücüne hayran kaldım. Her indirimi paylaşma zorunluluğu yok insanların. Sen bunca zaman kaç indirim paylaştın? Ayrıca ben sadece philips marka ütü aldım. Kaç sipariş verdiğimi nereden biliyorsun da atıp tutuyorsun? Emin ol bu durumu bilen kişiler olarak defalarca görgüsüz gibi alışveriş yapsak bugün kimse alamazdı. Çünkü ilk günden fix yerdi. Burada 5-6 sipariş verip marifet gibi yazan insanlar var. 2-3 günde o kadar siparişi kimse vermedi. Bunun adı aç gözlülük iptal gelirse bunlar yüzünden gelecek. Azla yetinmeyi bilmedikleri için.

Sanada bir atasözüm var, bilmediğin tanımadığın insanlarla ilgili bir daha yorum yapma.

"Çamur at izi kalsın."

Geri