Asgari Ücret Kaç Olucak ? (Anketli)

Asgari Ücret Zammı Ne Olur ?

• Oy kullanan toplam üye
    228
  • Anket kapatıldı .
olsa tadından yenmez, benim zam oranı da asgariye oranlı, hayırlısı bakalım
inan benimde aynı ve çevremdekilerinde tamamı aynı, şuan satışını yaptığımız bayiliklerini bulundurduğumuz markaların çoğu %50 civarı zam yatpı herşeye

1766064204910.webp

ben türkiyenin ilk defa cari fazla verdiğini duydum bu sene, bozmazlar bence bunu :D

27 bin civarı tahmin ediyorum 27 binden fazla olursa da yüzde 30u geçmez bence. ya enflasyonu düşürme hedefleri doğrultusunda az yapılacak ya da son bir seçim kazanma umuduyla herkesi şaşırtacalar. bakalım görelim

30 bin de olsa 50 bin de alım gücü değişmeyecek, asgariye ne kadar zam yaparlarsa herşeye ondan daha fazla zam yapılacak.

Muhtemelen yüzde 30 kıvamı olur bu yılki açıklanan değerde öyleydi

28-29 arası olur diye düşünüyorum lakin asgari ücreti 50K yapsalar bile sonuç değişmiyor. Tereyagın kilosu olmuş 600 lira peynir 400 lira. Asgariye zam gelince doğal olarak ürünlerin de fiyatı artacak. Keşke hükümetimiz dümenden zam yapmak yerine enflasyonu kontrol altına alsa.
Evet de işte biz halk olarak asgari ücrete zam gelmesinin iyi bir şey olmadığını anlayana kadar bu böyle devam. Hala keşke şu olsa keşke bu olsa diyolar :D

Muhtemelen yüzde 30 kıvamı olur bu yılki açıklanan değerde öyleydi
şu ara ihtimaller %40 civarında sanki geçen seneden %14 alıcağımız var dedi türkiş enflasyonun altındada ezdirmicez dedi çalışma bakanı ve açlık sınırının altında ocak ayında kalıcak 30 binin altında olursa bu 3 ihitmali topladıgımda 30 binin üstüne cıkması gerektiği net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet de işte biz halk olarak asgari ücrete zam gelmesinin iyi bir şey olmadığını anlayana kadar bu böyle devam. Hala keşke şu olsa keşke bu olsa diyolar :D
aslında zam gelmesi iyi bir şey şu açıdan bak aldıkların zamlanabilir ama bankaya borcu olanlar biraz rahatlicak

aslında zam gelmesi iyi bir şey şu açıdan bak aldıkların zamlanabilir ama bankaya borcu olanlar biraz rahatlicak
Öyle de hocam sizin de bildiğiniz gibi bu sefer başka şeyler almak için borçlanacan gene aynı şey :D Allah hayır etsin diyelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,914
Üyeler
186,964
Son üye
General5445
Geri