🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Yorumunu gördükten sonra özellikle harfleri kazımaya çalışmama rağmen zarar veremedim 1 haftada nasıl o hale geldi acaba. Bakalım uzun kullanımda bir sıkıntı yaşarsam paylaşırım buradan.
Bende şaşırdım o yüzden görsel istedim arkadaştan bende 10-12 saat arası pc de vakit geçiren biriyim 3. ayda bir sorun olmadı şaşırtıcı aşınmış olması .

Hocalarım bilek destekli klavye kullanamıyorum ama bu klavyeyi de almak istiyorum fiyatı uygun duruyor ne önerirsiniz?

Hocalarım bilek destekli klavye kullanamıyorum ama bu klavyeyi de almak istiyorum fiyatı uygun duruyor ne önerirsiniz?
Şuan membranlar 1k altına çok bulunmuyor hocam bilinen markalarda 1k üstündeayrıca bu ürün kasa olarak felanda sağlam ağır ürün , fşyatıda çok çok uygun o yüzden arkadaş konu açmış ben aldığımda 799TL gibi bir fiyattaydı.

Bunda bilek desteği yok zaten kullanabilirsin. Bu fiyata daha iyi bir klavye de göremedim.
Hocam yanlış yazmışım hemen düzeltiyorum "bilek desteksiz klavye kullanamıyorum" demek istemiştim
Şuan membranlar 1k altına çok bulunmuyor hocam bilinen markalarda 1k üstündeayrıca bu ürün kasa olarak felanda sağlam ağır ürün , fşyatıda çok çok uygun o yüzden arkadaş konu açmış ben aldığımda 799TL gibi bir fiyattaydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzenleme yok galiba Sorry

Hocam yanlış yazmışım hemen düzeltiyorum "bilek desteksiz klavye kullanamıyorum" demek istemiştim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzenleme yok galiba Sorry
Anladım. Klavye lazımsa kaçırılmaması gereken bir fiyatta şu an bu. Olur da rahat edemezseniz uygun fiyata klavyenin boyutuna uygun bilek desteği satın alabilirsiniz 200 lira civarına bulunuyor ve genelde bilek destekli klavyelerin kendi desteklerinden daha rahat yumuşacık oluyorlar. Tavsiye ederim.

Anladım. Klavye lazımsa kaçırılmaması gereken bir fiyatta şu an bu. Olur da rahat edemezseniz uygun fiyata klavyenin boyutuna uygun bilek desteği satın alabilirsiniz 200 lira civarına bulunuyor ve genelde bilek destekli klavyelerin kendi desteklerinden daha rahat yumuşacık oluyorlar. Tavsiye ederim.
Olmadı takas ederim hocam bilek destekli klavye ile :D Bir de klavye büyük mü var mı sizde boyutları nasıl

Bende mmorpg oyuncusuyum hocam senden fazla pc başında vakit geçiriyorum büyük ihtimalle , bende bir sorun yok 3.aydayım Görsel atarmısın hocam nasıl silindi nasıl duruyor merak ettim

Ekler

• IMG_20251218_214659.webp
    IMG_20251218_214659.webp
    470.7 KB · Hit: 102
  • IMG_20251218_214631.webp
    IMG_20251218_214631.webp
    403.3 KB · Hit: 99
Kanka silinme varsa 1 hafta olmuş iade istesene öyle durumda.
bana bi zararı yok hocam 400 lira için uğraşmaya gerek yok yedek klavyemdi zaten bu sessiz diye kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,146
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri