klavye geldi paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum, parasına göre elit bir klavye ve mekanik klavyeden geçtikten sonra mental olarak sessizlik lüks gibi hissettirdi
Baktığım kadarıyla pek fark yok gibi. RGB modları da varsa neredeyse aynı denebilir. Şahsen ben fiyatının uygunluğundan dolayı alıyım kenarda dursun diyerek aldım. Sen de bu yönden değerlendirebilirsin.
SS alma tuşu varsa bunu alayım dedım bunda da yok Teknoloji ilerledikçe klavyeler geriye gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2021'de almışım 2026'ya gireceğiz. Tam 5 yıldır kullanıyorum çalışmayan 1 tane tuşu yok, ilk günkü gibi. Süre zarfında başka hiçbir klavye kullanmadım, her gün hunharca kullandım. Millet membranlara laf ediyor bir de, yok 10 milyon tıklama ömürleri varmış mekaniklerin 80 milyonmuş falan. Mekanik alan 1 yıla şu tuş basmıyor şöyle böyle diye konu açıyor.. Membran candır.
2021'de almışım 2026'ya gireceğiz. Tam 5 yıldır kullanıyorum çalışmayan 1 tane tuşu yok, ilk günkü gibi. Süre zarfında başka hiçbir klavye kullanmadım, her gün hunharca kullandım. Millet membranlara laf ediyor bir de, yok 10 milyon tıklama ömürleri varmış mekaniklerin 80 milyonmuş falan. Mekanik alan 1 yıla şu tuş basmıyor şöyle böyle diye konu açıyor.. Membran candır.
klavye geldi paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum, parasına göre elit bir klavye ve mekanik klavyeden geçtikten sonra mental olarak sessizlik lüks gibi hissettirdi
Bende mmorpg oyuncusuyum hocam senden fazla pc başında vakit geçiriyorum büyük ihtimalle , bende bir sorun yok 3.aydayım Görsel atarmısın hocam nasıl silindi nasıl duruyor merak ettim
Yorumunu gördükten sonra özellikle harfleri kazımaya çalışmama rağmen zarar veremedim 1 haftada nasıl o hale geldi acaba. Bakalım uzun kullanımda bir sıkıntı yaşarsam paylaşırım buradan.