🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

klavye geldi paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum, parasına göre elit bir klavye ve mekanik klavyeden geçtikten sonra mental olarak sessizlik lüks gibi hissettirdi :D

Baktığım kadarıyla pek fark yok gibi. RGB modları da varsa neredeyse aynı denebilir. Şahsen ben fiyatının uygunluğundan dolayı alıyım kenarda dursun diyerek aldım. Sen de bu yönden değerlendirebilirsin.
SS alma tuşu varsa bunu alayım dedım bunda da yok :D Teknoloji ilerledikçe klavyeler geriye gidiyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1766071372251.webp

2021'de almışım 2026'ya gireceğiz. Tam 5 yıldır kullanıyorum çalışmayan 1 tane tuşu yok, ilk günkü gibi. Süre zarfında başka hiçbir klavye kullanmadım, her gün hunharca kullandım. Millet membranlara laf ediyor bir de, yok 10 milyon tıklama ömürleri varmış mekaniklerin 80 milyonmuş falan. Mekanik alan 1 yıla şu tuş basmıyor şöyle böyle diye konu açıyor.. Membran candır.

Son düzenleme:
SS alma tuşu varsa bunu alayım dedım bunda da yok :D Teknoloji ilerledikçe klavyeler geriye gidiyor :D

Alıntıyı görüntüle

2021'de almışım 2026'ya gireceğiz. Tam 5 yıldır kullanıyorum çalışmayan 1 tane tuşu yok, ilk günkü gibi. Süre zarfında başka hiçbir klavye kullanmadım, her gün hunharca kullandım. Millet membranlara laf ediyor bir de, yok 10 milyon tıklama ömürleri varmış mekaniklerin 80 milyonmuş falan. Mekanik alan 1 yıla şu tuş basmıyor şöyle böyle diye konu açıyor.. Membran candır.
Windows+Shift+S ile alıyorum ekran goruntusu alıştım buna

Bu ürünün kutusunun görseli mevcut mu arkadaşlar

teşekkürler. Bende çektim birtane.
hayırlı olsun

klavye geldi paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum, parasına göre elit bir klavye ve mekanik klavyeden geçtikten sonra mental olarak sessizlik lüks gibi hissettirdi :D
Rica ederim hayırlı olsun. :hoba:
Sessizliği cidden güzel hissettiriyor.

Ne yapacan la bu kadar

Ben 6 ay filan yazılım için kullanacam sonra başka kalieteli bir klavyeye geçecem 1 tane aldım umarım dayanır 6 ay
Yılbaşı kapıda. Bir daha bu fiyatlara böyle düzgün klavye alınmayacak. Ucuz bulmuşken yedek için falan almak lazım.

Son düzenleme:
daha kullanalı 1 hafta olmadı valorant oyuncusuyum wasd tuşlarını silik gözüküyor :D

daha kullanalı 1 hafta olmadı valorant oyuncusuyum wasd tuşlarını silik gözüküyor :D
Bende mmorpg oyuncusuyum hocam senden fazla pc başında vakit geçiriyorum büyük ihtimalle , bende bir sorun yok 3.aydayım Görsel atarmısın hocam nasıl silindi nasıl duruyor merak ettim

Yorumunu gördükten sonra özellikle harfleri kazımaya çalışmama rağmen zarar veremedim 1 haftada nasıl o hale geldi acaba. Bakalım uzun kullanımda bir sıkıntı yaşarsam paylaşırım buradan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,227
Üyeler
186,857
Son üye
mevlutynl
Geri