2 üründe alınır ama sappire istiyorsan reaper yerine pulse bakabilirsiniz giriş seviye modellerde 2 üründe birbirine benzr ve 1000 tl daha uygun sappire pulse eger bütçe varsa kesinlikle hellhound u öneririm
hocam 30k üstüne çıktıktan sonra 5-10 arası f/p kovalanmaz en iyisi neyse onu almak lazım az para değil bunlar önerdiğin ekran kartının indirimi var mı denk geldin mi? şu yeni zamlar gelmeden önce 7700xt'den geçmek istiyorum ekran kartları uzun süre alınamayabilir gibi geldi
hocam 30k üstüne çıktıktan sonra 5-10 arası f/p kovalanmaz en iyisi neyse onu almak lazım az para değil bunlar önerdiğin ekran kartının indirimi var mı denk geldin mi? şu yeni zamlar gelmeden önce 7700xt'den geçmek istiyorum ekran kartları uzun süre alınamayabilir gibi geldi
pulse ile reaper'în soğutma performanslarına bakın arkadaşlar hangisi daha başarılı ayrıca reaper daha büyük mm olarak pulse'ye göre, yani reaper almak için hiçbir mantıklı sebep yokken siz nasıl savunuyorsunuz xdd
powercolor da red devil dışındakilerin zaten tasarımlarını sevmiyorum giriş seviyesi bir amd kart alınacaksa sapphire pulse bence her zaman iyi seçenek ama bu powercolor'ı kötü veya yeni çıkmış bilinmeyen bir marka yapmıyor amdnin HD serisinde dahi bir çok modelini bulabilirsiniz
powercolor da red devil dışındakilerin zaten tasarımlarını sevmiyorum giriş seviyesi bir amd kart alınacaksa sapphire pulse bence her zaman iyi seçenek ama bu powercolor'ı kötü veya yeni çıkmış bilinmeyen bir marka yapmıyor amdnin HD serisinde dahi bir çok modelini bulabilirsiniz
valla yıllardır amd kullanırım bana hiç denk gelmedi bu marka, neyse zaten soğutma performansı vs ortada, powercolor seçmek için hiçbir sebep yok, yukarıdaki elemanlar powercolorun vasileri gibi açıklama yapıyor xd, gigabyte giriş seviyesi ile pulse alınabilir