Sistem özellikleri nearkadaşlar ekran kartınü ddu ile silip yeniden kurmuştum ondan sonra fps im 200 lere kadar düştü sebebi nedir bilen varmı
valla hocam 450 verıyodu mac ıcınde sımdı bazen 200 altına bıle dusuyor7600 ile nasıl 500 fps alıyorsun 800x600 falan mı giriyorsunuz oyuna
birde nvdia appdan optimize edemiyorum oyunu7600 ile nasıl 500 fps alıyorsun 800x600 falan mı giriyorsunuz oyuna
1080p'de 7600 min 300-350 almalı. 500 ise ortalamaya yakın bir değer. Bir sorun var gerçekten.7600 ile nasıl 500 fps alıyorsun 800x600 falan mı giriyorsunuz oyuna
valorant aşırı bozuldu iyice benim sistemimde kernel power hatası verdiği oyunu silmek zorunda kaldım bilet gönderdim riota bakalım ne diyeceklerarkadaşlar ekran kartınü ddu ile silip yeniden kurmuştum ondan sonra fps im 200 lere kadar düştü sebebi nedir bilen varmı
Bilet falan işe yaramaz adamlar ne yapsın? Bilgisayarına format atacaksın bios güncelleyeceksin. Başka yapabileceğin bir şey yok.Bios ayarlarını düzgün yapacaksın. Ayrıca valorantta hangi modda o fps'yi alıyorsun? Eğer tdm ise fps normal.valorant aşırı bozuldu iyice benim sistemimde kernel power hatası verdiği oyunu silmek zorunda kaldım bilet gönderdim riota bakalım ne diyecekler
Yeni sürücü kurduysan ddu ile tekrar eskisini deneyebilirsinarkadaşlar ekran kartınü ddu ile silip yeniden kurmuştum ondan sonra fps im 200 lere kadar düştü sebebi nedir bilen varmı
7600 için gayet normal bir değer 5600le o fpsler alınıyor7600 ile nasıl 500 fps alıyorsun 800x600 falan mı giriyorsunuz oyuna
Ben bios ayarıyla ilgili bir şey olacağını sanmıyorum aşırı saçma bir şey tamamen riot vanguardla alakalı bir durum hadi oyundayken takılmasını anladık ona bios ayarı yaptık diyelim o çözüldü sistemi yeniden başlatırken ekran donuyor aniden buna ne yapıcaz meselaBilet falan işe yaramaz adamlar ne yapsın? Bilgisayarına format atacaksın bios güncelleyeceksin. Başka yapabileceğin bir şey yok.Bios ayarlarını düzgün yapacaksın. Ayrıca valorantta hangi modda o fps'yi alıyorsun? Eğer tdm ise fps normal.