17 pro max mi s25 ultramı

S26 Ultra'yı bekleyebilirsin.
Aynısının laciverti neyi bekliyor gece performansı aynı olacak sonuçta. 17pm seçmeli bu sahış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kuzneımde s25 ultra vear on kamerasında geçe ççekımı berbart otesı sımsıyah guvenlıkm kamerası dah net yanı
Diyafram ve sensör yüzünden. S26udada bir şey değişmeyecek 17pm al geç.

samsung sahibi olupta kaç kişi yapay zeka özelliğini kullanıyor acaba. Milletin haberi bile yok.

17 pro max al geç.
S25 ultra kullanıyorum kanka 7 aydır hergün kullanıyorum yapay zekayı her konuda. Ailemde 17 pro max aldı 2 tane fotoğraf kalitesini karşılaştırdım 3 4 gün bazen s25u zaten 17pro max iyi. Doğal ışıkta s25u çok iyi ama yapay ışıkta foto çekildiğinde iphone bi tık daha iyi

hocam s25u alınca ne gibi özelliklerinden faydalanacaksın AI tarafından?

ben 17pmx kullanıyorum nesne silmek için google fotoğraflar kullandım, samsunga özel olupta şunu yapıyorum arada bi hayatımı kurtarıyor dediğiniz AI nedir merak ediyorum

Konuya cevap olarak s25u almanı öneririm şuan server kayıtlarıda açıldı cihaz ortalama 50-55bin tl arasına geliyor. 300dolar kayıt masrafı var diye biliyorum.
Bu yapay zeka işini apple rezalet diye kötülemeye gerek yok s24 fe kullanıyorum ara ara keyfiye kurcalıyorum hayat kurtarmasına gerek yok 17 pmx 100 bin tl bandında bi telefonda herşeyin olması gerekir 25 bin tl lik telefon daha iyi yapay zeka özelliklerine sahipken s25 ultra çok daha iyi bir seçim olur

sizce hangi cihazi alayım gundlık bır kullanıcıyım sosyal medya maks oynıcagım oyun clash of royele bırde video çekerım genelde genış açı ikisi arasında kararsız kladım s25t ultra ıçın gece vıdeo çekımı suratı sım sıyah yapıyor dıyorlar ön kamerada 17 pro maxde çızılıyor dıyorlar
Farklı bir öneri olacak ama bence düz 17 al, hem çok daha ucuz hem kasa yapısı bence daha iyi hem de günlük kullanıcı için Prodan eksiği yok.

S25 Ultranın kamerası amacın ayı zoomlamak değilse berbat bu arada. Benim iPhone 16 bile bariz iyi çekiyor.

Bu yapay zeka işini apple rezalet diye kötülemeye gerek yok s24 fe kullanıyorum ara ara keyfiye kurcalıyorum hayat kurtarmasına gerek yok 17 pmx 100 bin tl bandında bi telefonda herşeyin olması gerekir 25 bin tl lik telefon daha iyi yapay zeka özelliklerine sahipken s25 ultra çok daha iyi bir seçim olur
gece on kamerayı kotu yapmas ıyıydı pekı hocam yurtdılı telefonlar ne zamn kapanır bılgınız varmı şuan 4 4 8 ay mesela

Aynısının laciverti neyi bekliyor gece performansı aynı olacak sonuçta. 17pm seçmeli bu sahış

Diyafram ve sensör yüzünden. S26udada bir şey değişmeyecek 17pm al geç.
Elite Gen 5'in performansını görmediniz sanırım

Elite Gen 5'in performansını görmediniz sanırım
Ya bizim milletin okuma anlamı seviyesi rezalet harbiden.

Adam performans istemiyor gece performansı istiyor. elinizde olmayan kullanmadığınız cihazlar hakkında yorum yapmayın. Hdr hariç gece herhangi bir çekimde 17promax daha iyi.

turkıyeye samsung exynos gelıyor o amerıakya falan gıdıcek
Hayır sd versiyon global geliyor bknz s24 ve plus exy s24 ultra sd. O fark düz ve plusts var

Hocam yapay zekadan kastınız ne? S24fe de arada sıra da kullandıklarınız neler? Gemini mi o İPhone da var. Nesne silme mi o da var. İPhone yapamayıp Samsung ta yaptığınız yapay zeka özelliği nedir?

turkıyeye samsung exynos gelıyor o amerıakya falan gıdıcek
yalan bilgi dağıtmazsanız seviniriz 26 ultra tüm dünyada 8 gen 5
samsung kamerayı geliştirmedi ama düşük ışıkta %47 performansını artırdığını iddia ediyordu 26 ultrada yine de kamera için almazdım öncelik eğer sadece kameraysa(farklı işlevler için 26u bekliyorum)
onun yerine 17 ultra vivo x300 pro tercih edilebilir konu sahibi için

Geri