Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

monitor alınır ve ekran kartı full beyaz sıstemde beyaz bı ekran kartından daha ıyı durur emın ol şık olur
Teşekkürler hocam 💙
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben de beyaz 5070 bekliyorum bakalım kart güzel ama amd almayacağım maalesef ben
Arkadaşım var o yıllardır nvidia kullanır ve inatla 5070 ti al diyor, şuan sesteyiz ve hala 5070 ti al diyor inatla, o kadar kararsızım ki şuan..

Teşekkürler hocam 💙
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım var o yıllardır nvidia kullanır ve inatla 5070 ti al diyor, şuan sesteyiz ve hala 5070 ti al diyor inatla, o kadar kararsızım ki şuan..
Haklı 5070 alacaksan TI al ekran kartları zamlanmadan kap bir tane.

Düşüncesi olan paylaşırsa sevinirim.
Mosfet, pcb kalitesi olarak soruyorsanız üst segment bir anakart yanlış hatırlamıyorsam 80a drmos kullanıyor, alc4080 yada 4082 ses yongası kullanıyor, görsel olarak zaten diyecek laf yok. ben 14k iken almıştım şu anda 12900 iken bile alınır, indirimde yakaladığında daha iyi bir alternatifin yoksa alabilirsin.

Mosfet, pcb kalitesi olarak soruyorsanız üst segment bir anakart yanlış hatırlamıyorsam 80a drmos kullanıyor, alc4080 yada 4082 ses yongası kullanıyor, görsel olarak zaten diyecek laf yok. ben 14k iken almıştım şu anda 12900 iken bile alınır, indirimde yakaladığında daha iyi bir alternatifin yoksa alabilirsin.
siyah kasada sırıtır dimi bu beyaz anakart

Geri