Yatırım dediğin budur işte tebrikler.ve 1dk önce 10kya 16gb ram aldım 6 taksitle![]()
ben kablosuz olanı alırdım.2 si arasında kaldım beyler hangisini almami öneriyorsunuz.
HyperX Cloud III Oyuncu Kulaklığı, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Cloud III Oyuncu Kulaklığı, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
Razer Barracuda X Black RZ04-04430100-R3M1 7.1 Surround 2.4GHz/Bluetooth/3.5mm Mikrofonlu Siyah Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
kanka tek tek alsan daha ucuz değilmi mesela işlemciyi amazondan al 15k 9 taksit gibi ramı hepsiburadadan 10k ya 6 taksitAlıntıyı görüntüle
alinir mi?
İhtiyacın var mı bu hızlara ?https://www.incehesap.com/samsung-990-pro-mz-v9p2t0bw-2tb-pcie-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-59769/ bunu aldım ama içime sinmedi içim rahat değil, iptal edim mi sizce?
ihtiyacın varsa np knkhttps://www.incehesap.com/samsung-990-pro-mz-v9p2t0bw-2tb-pcie-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-59769/ bunu aldım ama içime sinmedi içim rahat değil, iptal edim mi sizce?
Vallah daha çok oyun için alıyorum hocam sistem 9800x3D + 5070 ti, bilmiyorum o hız fazla mı? Seni de etiketlim hocam @captandustyİhtiyacın var mı bu hızlara ?
Ben bu paraya 2 tane 2 tb alırdım veya 4 tbVallah daha çok oyun için alıyorum hocam sistem 9800x3D + 5070 ti, bilmiyorum o hız fazla mı? Seni de etiketlim hocam @captandusty
link atar mısın hocam dram li olan ona göre iptal edim?Ben bu paraya 2 tane 2 tb alırdım veya 4 tb
KTC alacaktım uyumuşum ya, tekrar stok gelir mi araba:Bu üç model de harika, monitör arayanlara öneririm.
![]()
AOC CQ32G4VE 31.5" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD VA Curved Gaming Monitör - incehesap.com
![]()
MSI MAG 244F 23.8" 1920x1080 (FHD) RAPID IPS FLAT 200Hz 0.5Ms FreeSync Premium Gaming Monitör - incehesap.com
![]()
KTC 27" H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot Gaming Monitör - incehesap.com