mamy1059
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Amazon bu ara sık sık sokuyor indirime düşünen varda yapıştırsın inanılmaz memnun oldugum bi ürün
Bu termos soğuk suyuda soğuk tutuyor mu?
Ben aldığımda kendi sitesinden ömür boyu garanti ettirmiştim sıkıntı olur muÖmür boyu garantili değil haberiniz olsun
11 veya 12 Kasım'da 1.9 lt Stanley termos aldım. Forumdaki birçok kişi de ürünü “ömür boyu garantili” olduğu için tercih ederek aldı sanırım. Ancak bugün öğrendim ki Amazon.com.tr üzerinden satılan bu ürünlerde ömür boyu garanti geçerli değil.
Ürün desteği bölümünde görünen seçenekler'den müşteri hizmetlerini aradım. 17 dakika bekledikten sonra ürünü garantiye kaydettirmek istediğimi söyledim. Yetkili, Amazon ile aralarında bir iş birliği olmadığını, Amazon’un ürünleri kendilerinden temin etmediğini ve bu nedenle bu ürünlerin onlar tarafından garantili olmadığını...
- 𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
- Cevaplar: 98
- Forum: Yurt İçi Alışverişi
Konuyu okuyun bence.Bende amazon üzerinden alıp kayıt ettirdim fakat biraz şaibeliBen aldığımda kendi sitesinden ömür boyu garanti ettirmiştim sıkıntı olur mu
Ürünü gönderdiğinde geri geliyor amazon yetkili satıcı değil. Ama amazon 2 yıl garanti veriyor.Ben aldığımda kendi sitesinden ömür boyu garanti ettirmiştim sıkıntı olur mu