SIVI SOĞUTMA FAN ARIZASI

mahmutt1

80+
Reaksiyon skoru
0
Sa.Sıvı soğutmanın orta fanı arızalı galiba dönünce sesli şekilde uğultu yapıyor fanı değiştirmem lazım ama hangi fan almalıyım nasıl takmalıyım bilemiyorum çok bir bilgide bulamadım Sıvı soğutucu:
Bitfenix Cube v2 360 Beyaz ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

IMG_2037.webp

Sa.Sıvı soğutmanın orta fanı arızalı galiba dönünce sesli şekilde uğultu yapıyor fanı değiştirmem lazım ama hangi fan almalıyım nasıl takmalıyım bilemiyorum çok bir bilgide bulamadım Sıvı soğutucu:
Bitfenix Cube v2 360 Beyaz ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Zaten emindim de şimdi daha da emin oldum. Güzel bir ürünü, nasıl bozarsın temalı konu bu. Arena Bilgisayar ile görüşeceksin. Ya fanı yada komple ürünü isteyecekler.
Ben fanı gönderdim değiştirdiler ama kendim 3 tane fan aldım Thermalright ın.
Bu sıvı soğutmayı ilk çıktığında da kullandım, hiç böyle sorunu yoktu, V2 de fanlar kronik arızalı. Allah tan pompası çok iyi. Yoksa Bitfenix ismini lugatımdan çıkarırım

Zaten emindim de şimdi daha da emin oldum. Güzel bir ürünü, nasıl bozarsın temalı konu bu. Arena Bilgisayar ile görüşeceksin. Ya fanı yada komple ürünü isteyecekler.
Ben fanı gönderdim değiştirdiler ama kendim 3 tane fan aldım Thermalright ın.
Bu sıvı soğutmayı ilk çıktığında da kullandım, hiç böyle sorunu yoktu, V2 de fanlar kronik arızalı. Allah tan pompası çok iyi. Yoksa Bitfenix ismini lugatımdan çıkarırım
Fanın hangi modelini aldınız acaba ? Bende değiştirmelimiyim 3 fanıda hiç garanti falan uğraşasım yok

Fanın hangi modelini aldınız acaba ? Bende değiştirmelimiyim 3 fanıda hiç garanti falan uğraşasım yok
Kasadaki tüm fanları değiştirmek istiyordum, bu olay bahanesi oldu :)
Bunlar reverse
Bunlar da düz (Arka egzos ve Sıvı soğutma için)

Kasadaki tüm fanları değiştirmek istiyordum, bu olay bahanesi oldu :)
Bunlar reverse
Bunlar da düz (Arka egzos ve Sıvı soğutma için)
Arasındaki fark ne hocam.
bunlar kasanın RGB fan ile uyumlu oluyormu.
çok bir bilgim yok kusura bakma.

Arasındaki fark ne hocam.
bunlar kasanın RGB fan ile uyumlu oluyormu.
çok bir bilgim yok kusura bakma.
Bunlar Lian Li fanlarına benzediği için ve tek kablo ile güç aldığı ( kablo karmaşası yok ) için almıştım.
Üç fanı birbirine yandaki çentiklerden geçiriyorsun. En sondaki fana kabloyu geçiriyorsun bu kadar. Bir ucu 4 pin PWM (Anakarttaki CPU fan a takacaksın) diğer ucu 3 pin ARGB için. Akvaryum kasalarda çok güzel görsellik katıyor
20251220_185104.webp

Bunlar Lian Li fanlarına benzediği için ve tek kablo ile güç aldığı ( kablo karmaşası yok ) için almıştım.
Üç fanı birbirine yandaki çentiklerden geçiriyorsun. En sondaki fana kabloyu geçiriyorsun bu kadar. Bir ucu 4 pin PWM (Anakarttaki CPU fan a takacaksın) diğer ucu 3 pin ARGB için. Akvaryum kasalarda çok güzel görsellik katıyor
Alıntıyı görüntüle
Sağolasın hocam
Bunu alıyorum

Alıntıyı görüntüle
Konu ile alakasız figürleri nereden aldınız hocam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,588
Üyeler
187,709
Son üye
eHan
Geri