LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,444
Efsaneleri profil resmi yapmak adettendirzywouyu pp yapmassın be knk![]()
Efsaneleri profil resmi yapmak adettendirzywouyu pp yapmassın be knk![]()
s1mple kim kardeşim zywoo 1 kere daha major alacak.Efsaneleri profil resmi yapmak adettendir(s1mple 'ın yerini tutmasa da zywoo büyük adam)
goat kardeşim. s1mple kim.
goat dedin mi aklına tek simple kennyS Xanti gelir gerisi yalandır .Efsaneleri profil resmi yapmak adettendir(s1mple 'ın yerini tutmasa da zywoo büyük adam)
zywoo goat.goat dedin mi aklına tek simple kennyS Xanti gelir gerisi yalandır .
eger para kendı parasıysa note 13 pro almasını soyleYa benim 8. Sinifa giden bir kardesim var, cocuk instadan ip ban yemis ondan yeni telefon almak istiyor. Suan a32 kullaniyor. Ben cocuga diyorum hadi sana 6 ay taksitli cmf phone 1 alalim, cocuk hayir diyo. Tutturdu babasi redmi note 13 pro kullaniyo diye redmi note 13 pro al diye. G99 islemcili cihaza 15k vermeye hazir yani. Ben diyorum hayir ya bak bu cmf'nin islemcisi falan daha daha rahat edersin hem de taksit var diyorum bana abii redmi note 13 pro istiyom, senin bu dedigin telefonun tasarimi cok kotuu diye. Ben bu cocugu nasi ikna edecegim yardim edin
s1mple kim kardeşim zywoo 1 kere daha major alacak.
GOAT denilebilecek çok fazla oyuncu var tabi. Ama birebir karşılaştırırsak s1mple ZywOo'dan daha iyi. Her şey istatiksel başarıdan ibaret değil. s1mple yıllardır profesyonel sahnede bile değil. Lewis Hamilton, Micheal Schumacher'den daha fazla yarış kazanmasına rağmen daha iyi değil öyle düşüngoat dedin mi aklına tek simple kennyS Xanti gelir gerisi yalandır .
Tamam sen oynamayacaksın ben söyledim sen bilirsin de al. Benim istediğimi aldın diye kızacak hâli yok.15 fps babaci abiiiiiğğğ
valla telefonun kendi bağlantısı da ip diye geçiyor diye biliyorum yoksa bildiğim üzere hwid ban yemesi lazımve ip ile telefonun ne alakası var o ınternet ve modemle alakalı bırsey degılmı
nothing phone 1 gösterin tasarımını beğenir belki. bence kendi parası ise bırakın alsın ne istiyorsa dersini alır.Ya benim 8. Sinifa giden bir kardesim var, cocuk instadan ip ban yemis ondan yeni telefon almak istiyor. Suan a32 kullaniyor. Ben cocuga diyorum hadi sana 6 ay taksitli cmf phone 1 alalim, cocuk hayir diyo. Tutturdu babasi redmi note 13 pro kullaniyo diye redmi note 13 pro al diye. G99 islemcili cihaza 15k vermeye hazir yani. Ben diyorum hayir ya bak bu cmf'nin islemcisi falan daha daha rahat edersin hem de taksit var diyorum bana abii redmi note 13 pro istiyom, senin bu dedigin telefonun tasarimi cok kotuu diye. Ben bu cocugu nasi ikna edecegim yardim edin
dövYa benim 8. Sinifa giden bir kardesim var, cocuk instadan ip ban yemis ondan yeni telefon almak istiyor. Suan a32 kullaniyor. Ben cocuga diyorum hadi sana 6 ay taksitli cmf phone 1 alalim, cocuk hayir diyo. Tutturdu babasi redmi note 13 pro kullaniyo diye redmi note 13 pro al diye. G99 islemcili cihaza 15k vermeye hazir yani. Ben diyorum hayir ya bak bu cmf'nin islemcisi falan daha daha rahat edersin hem de taksit var diyorum bana abii redmi note 13 pro istiyom, senin bu dedigin telefonun tasarimi cok kotuu diye. Ben bu cocugu nasi ikna edecegim yardim edin
onun ledleri falan görse yüksek ihtimalle daha fena söver.nothing phone 1 gösterin tasarımını beğenir belki. bence kendi parası ise bırakın alsın ne istiyorsa dersini alır.
valide kızar
babamda gelecekte cmf phone alcak de. babanla da konuş.Ya benim 8. Sinifa giden bir kardesim var, cocuk instadan ip ban yemis ondan yeni telefon almak istiyor. Suan a32 kullaniyor. Ben cocuga diyorum hadi sana 6 ay taksitli cmf phone 1 alalim, cocuk hayir diyo. Tutturdu babasi redmi note 13 pro kullaniyo diye redmi note 13 pro al diye. G99 islemcili cihaza 15k vermeye hazir yani. Ben diyorum hayir ya bak bu cmf'nin islemcisi falan daha daha rahat edersin hem de taksit var diyorum bana abii redmi note 13 pro istiyom, senin bu dedigin telefonun tasarimi cok kotuu diye. Ben bu cocugu nasi ikna edecegim yardim edin