Yardım Ekran kartı değişikliği

gerek varmı 7800 den 9800e geçmeye be ve sadece cs oynuyorsun değmez bence illa geçeceksen 9 taksit var amazonda suan bende 7800e geçtim 5600den gelmesini bekliyorum
Yok hocam vazgeçtim geçmeyeceğim yukari da arkadasin da yazdigi gibi 1 buçuk sene kadar bekleyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cok olur , sakin oyle bir hata yapma. Oyunlardan para kazanan bir e sporcu degilsen TN almamalisin. goruntusu cok kotu ve kafani biraz cevirsen bile goruntu bozulur. OLED harici en iyi secenek IPS almandir

540hz bir TN yada IPS parasina 480hz bir OLED monitor alirsan oyunda cok daha hizli tepki bile verirsin bence

ayriyetten film dizi cok izleyen biriyseniz zaten onerim OLED almaniz yada IPS ile devam etmeniz. TN den rekabetci oyun harici bir sey yapilmaz maalesef
Tamamdir hocam gecme gibi bir hata yapmayacağım peki şöyle birsey sorsam oneri de bulunabilir misin 2k oyun oynayabilmek icin 2. Bir monitor önerisinde bulunabilir misin oled olmak şartıyla

Yok hocam vazgeçtim geçmeyeceğim yukari da arkadasin da yazdigi gibi 1 buçuk sene kadar bekleyeceğim

Tamamdir hocam gecme gibi bir hata yapmayacağım peki şöyle birsey sorsam oneri de bulunabilir misin 2k oyun oynayabilmek icin 2. Bir monitor önerisinde bulunabilir misin oled olmak şartıyla
ben samsung g6 oled kullaniyorum ve cok memnunum. Monitorler konusunda benden daha bilgili arkadaslar var. Monitor basligi acip butceni belirtir isen yardimci olurlar cok iyi sekilde

%35 fark yok , nerede gordunuz bunu acaba ? youtube de videolari izlerseniz aradaki fark %5 ile %10 arasinda cs2 de.
dakika 14 saniye 40 1080p hihg cs2 testinde 5070 ile 7800xt arasında %13 küsürlük bir fark oluşuyor bu adam hem işlemciyi yükseltecek hemde kartı 5070 değil ti versiyonunada yükselteceğini hesaba katarsak çok rahat % 30 lara ulaşır performans artışı

dakika 14 saniye 40 1080p hihg cs2 testinde 5070 ile 7800xt arasında %13 küsürlük bir fark oluşuyor bu adam hem işlemciyi yükseltecek hemde kartı 5070 değil ti versiyonunada yükselteceğini hesaba katarsak çok rahat % 30 lara ulaşır performans artışı
Yinede değmez. Low ayarda 430 fps almak yerine 490-510fps alması bir şeyi etkilemez. Onun yerine 1-2 sene içinde yeni çıkacak ekran kartı ve işlemci daha iyi yatırım amacı olur ve teknoloji olarak fark daha fazla olur

arkadaşlar doğru söylüyor, geçiş yapmak için geçiş yapmış olursun, kayda değer bir değişiklik olmayacak, tabi aynı şeyi cebin için söyleyemiyoruz maalesef xd, eğer monitörde eksiklik varsa oled monitör düşünebilirsin, en mantıklı şu anda bu görünüyor

Yinede değmez. Low ayarda 430 fps almak yerine 490-510fps alması bir şeyi etkilemez. Onun yerine 1-2 sene içinde yeni çıkacak ekran kartı ve işlemci daha iyi yatırım amacı olur ve teknoloji olarak fark daha fazla olur
ben zaten değer demedim bu arkadaşı sistemi high ayarlarda yaklaşık 300 fps alıyor 5070 ti 9800x3d bir sistem ise high 430 fps lerde alıyor bu da %30 küsürlük bir orana denk getiriyor

Arkadaslar herkese iyi forumlar güncel olarak kullandığım ekran kartı rx7800xt işlemci ise r7 7800x3d setup değişmeyi düşünüyorum alacaklarım
Rtx 5070ti işlemci ise r7 9800x3d sadece cs2 oynuyorum nvidia ayarları büyük arti sunuyor ve arti olarak ileriye yönelik setup değişmek istiyorum sizce mantıklı parcalar mi almaya değerler mi 5070 ti ne önerirsiniz
7800X3D işlemcini değiştirme bence bütçeni ekran kartına ayır tamamdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,534
Üyeler
186,902
Son üye
sagolayanrakun
Geri