🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

Bu ay 300 TL indirim gelmiş.

World mobilde steam araması yapın, size tanımlandıysa çıkıyor. Kampanyaya katılın.

Steam harici Youtube Premium, Spotify, Playstation, Aralgame, Electronic Arts harcamalarında da indirim yapıyor.

World mobilde apple araması yapın, size tanımlandıysa çıkıyor. Kampanyaya katılın.

Steam, apple veya microsoft harcaması 2 ayrı kampanya,
İndirim oranı %100 300 tl harcamaya 300 TL indirim,

ikisine de katılıp harcama yaparsanız. 600 TL indirim yansıyor

Steam üzerinden cüzdan yüklemesi yapabilirsiniz.
Xbox Gamepass alabilirsiniz.
Apple bakiye yükleyebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
hocam yardımcı olurmusunuz microsoft üzerinden robux alsam indirim yansırmı microsoft uazmıyor ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde indirim düşüyormu uygulamada hemen

Microsoft storedan final fantastleri toplayın. 20-30 liralık olanlar var, 100 liralıklar var. x ve xii kesin alın. xiii üç tane part'ı var hepsi 10ar lira bedavaa koşun. dragon quest xs 89 lira yeni çıktı onu da çekin. final fantasy xv oyunu 60 lira. bu sıra tabanlı değil ayrı bir şey kesin alın

bende indirim kazandin diyor ama ne cashback ne baska bir sey var. sonraki alimda mi indirim oluyor acaba nasil oluyo?

TLcard ile mi aldın? Bende bu cuma günü aldım hala yatmadı iade. Kredi kartından aldım bir kaç saat sonra yattı.
aynen tlcard. mh başlanacaktım sormak icin ama bulamadim nerden baglanacagimi

Siz kart başvurusu yapınca direkt alıyorlar mı ya beni şubeye çağırdılar bunda 😛

dijital kartı steame ve app store yüklerken hata veriyor nasıl çözülür?

Arkadaşlar Microsoftda veya xboxda oyun alırken kartını ilk defa girip sorun almadan alabilen oldu mu? Farklı banka kartları, farklı hesap, farklı cihaz, farklı ip dahi hepsinde kart bilgilerini kontrol edin hatası alıyorum. Noktalama işaretlerinden İngilizce karaktere kadar denemedigim kombinasyon kalmadi. Genel bir sorun mu var yoksa bana mı bu özel muamele :(

Arkadaşlar Microsoftda veya xboxda oyun alırken kartını ilk defa girip sorun almadan alabilen oldu mu? Farklı banka kartları, farklı hesap, farklı cihaz, farklı ip dahi hepsinde kart bilgilerini kontrol edin hatası alıyorum. Noktalama işaretlerinden İngilizce karaktere kadar denemedigim kombinasyon kalmadi. Genel bir sorun mu var yoksa bana mı bu özel muamele :(
benim hatayla aynı sanırım app soteyee ekleyebiliyor musun

App Store'da denemedim hocam
hocam microsoft storedan bişey almaya çalışıyorum destekle iletişime geçin diyor ödeme kısmında sizdede öylemi

işin kötü kısmı destekde kapalı bugun pazar olduğu için

hocam microsoft storedan bişey almaya çalışıyorum destekle iletişime geçin diyor ödeme kısmında sizdede öylemi

işin kötü kısmı destekde kapalı bugun pazar olduğu için
Evet hocam, ödeme kısmına dahi gelemeden hiç bir kartı kabul etmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,365
Üyeler
186,735
Son üye
Barbarossa34