🔥S25 FE 256 GB Son 6 ayın en düşük fiyatı

Eşimde Honor 400 var, bende A56 var. Honor daha hafif ama güncelleme süresi az. A56 özellikle ekran boyutu olarak büyük ama daha ağır. Elim büyük olmasına rağmen zorluyor. Hatta değişelim dedim istemiyo :)

S25 FE yılbaşından sonra S26 serisine göre indirim de görebilir fiyat artışına da gidilebilir.

Şahsen eskisi kadar telefonlarla ilgilenmiyorum. Ama hala daha bildiğim Honor 400 var. Kamerası ve işlemcisi olsun güzel deniyor. Başka da Samsung alanında a36 ve a56 var. Özellikle a56 kamerası iyi deniyor. Honor 400 hepsini tokatlar gerçi de. 20-30k arasına da şu an yani bugün için 31-32 verilip S25 fe derim. 30 a çıkan 32 ye de çıkar. 20-30 arası telefonları bilmiyorum.
honor 400 çok zamlandı be

honor 400 çok zamlandı be
Yani 32 k ya S25 FE almak şu an için çok iyi. Yavaşlar, bozulur, güncelleme almaz vs. dertlerinizi en az 5 yıl ortadan kaldırır. 20k ya telefon alırsın ama 3-4 yılda yavaşlar mı bilemem veya daha sonra ben en iyisini alayım diyebilirsiniz. S25 FE alırsanız hem sıkıntı olmaz, hem de verdiğiniz paraya değer, hem de diğer yeni çıkacak telefonları istemezsiniz. Şahsi görüşüm.

Yani 32 k ya S25 FE almak şu an için çok iyi. Yavaşlar, bozulur, güncelleme almaz vs. dertlerinizi en az 5 yıl ortadan kaldırır. 20k ya telefon alırsın ama 3-4 yılda yavaşlar mı bilemem veya daha sonra ben en iyisini alayım diyebilirsiniz. S25 FE alırsanız hem sıkıntı olmaz, hem de verdiğiniz paraya değer, hem de diğer yeni çıkacak telefonları istemezsiniz. Şahsi görüşüm.
keşke taksit olsa alırım da 32 bir anda vermek..

Yani Honor magic 7 veya 8 pro, kamera konusunda daha iyi. S25 ultra da sanırım kumlanma denen bir sorun vardı. Hala devam ediyor mu bilmiyorum. S24 ultra güzeldir. S26 ultra çıkarsa bile 90-100 k çıkar. Siz bilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S25 fe alınabilecek belki en iyi telefondur. 5 yıldan aşağı üzmez. Honor 400 pro da var. Bakılabilir. Üzmez.
İyi telefon kötü demedim zaten ama s24fe olduğu için ve arada uçurum fark olmadığı için geçmeye uğraşmam dedim. S24fe den memnunum şu an.

S24 fe varsa geçilmez.
Bende S25 FE var. 36ya 3 taksit % 0 faiz ile aldım. Telefon her ihya a cevap veriyor.
25-27 arasına düşerse peşin alın. 30k üstü bu telefon için fazla.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0

Konusu açıldı mı bilmiyorum. Açıldıysa kusura bakmayın.
İdefix satıcılı olanda Akakçe'ye özel 1000 TL kuponu ile 30.996 TL oluyor. Resimlere bakabilirsiniz. Son 6 ayın en düşük fiyatı. Satıcı Ayaz İletişim. Araştırmadan almayın.
Kod sanırım AKAKCE1000 olması lazım.
İyi hoş cihaz ama 24fe ile aralarında nerden baksan fark yok denilecek kadar

güzel tecrübe sağol reis, %0 faiz ile nerden nasıl alırım ya :D
Vatanda vardı bildiğim. Zaten vatandan fibabank ile aldım. 3 taksit. Hatta ilk taksidi de 15 gün öteleyebiliyorsunuz. 2 defa öteleme hakkınız var. Bu da 4 taksit gibi oluyor. 😅

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,666
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri