MESH DEN AKVARYUMA BUNDAN DA MESH KASAYA GEÇMEK MANTIKLI MI

YunusEmre/07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
120
Selamlar daha önce mesh kasa olarak thermaltake s200 tg kasa kullanıyordum daha sonra akvaryum kasaya heveslendim zoko king siyah kasa aldım şuan bundan sıkıldım gözüme büyük kaba gelmeye başladı ve mesh kasaları daha çok beğendiğimi anladım sizce tekrar mesh kasaya geçmek mantıklı mı kullandığım anakart atx ve 360m sıvı soğutma var bana kasa önerecek olursanız lütfen sıvı soğutma fanların kasanın üst bölmesine takılmasını isterim şimdiden teşekkürler

Açıkçası kasalar zevk işi.

Ve iyi düşün taşın 1 tane kaliteli marka kasa al geç sonra kafan rahat yıllarca kullan. Kasa bozulan kırılan değişen bir şey değil sonuç olarak.

Benim 1999 Yılında aldığım PC'nin kasasını daha geçen aylarda attım :) Evde 2. 3. PC de olsa yedek PC olarak eski PC parçalarını koydumu duruyordu sorunsuz içinde.

Madem Mesh kasaları beğeniyorsun kaliteli güzel her özelliği olan bir kasa al rahatına bak onlarca yıl. Sadece değiştireceksen bir daha iç parçaları değiştirirsin. Fiyat belirtmediğin için neye göre önerecek insanlar.

Kasada bence olması gereken özellikler:

360 mm sıvı soğutma desteği.
USB-Type-C çıkışı ve en az 2 USB 3.0 desteği ön tarafta.
İçinde takması kolay 2 adet 3.5 SSD 2 de HDD yuva yeri
Önü Mesh
Yan temperli cam.
Arkada dikey ekran kartı desteklemeli.
Varsa Fan kontrolcüsü 6 lı veya 8 lı HUB ile olursa iyi olur.
4 tane tam ARGB fan.
Bolca kablo saklama alanı bolca kablo geçirme deliği yuvası ve ferah havadar bir kasa.

Açıkçası kasalar zevk işi.

Ve iyi düşün taşın 1 tane kaliteli marka kasa al geç sonra kafan rahat yıllarca kullan. Kasa bozulan kırılan değişen bir şey değil sonuç olarak.

Benim 1999 Yılında aldığım PC'nin kasasını daha geçen aylarda attım :) Evde 2. 3. PC de olsa yedek PC olarak eski PC parçalarını koydumu duruyordu sorunsuz içinde.

Madem Mesh kasaları beğeniyorsun kaliteli güzel her özelliği olan bir kasa al rahatına bak onlarca yıl. Sadece değiştireceksen bir daha iç parçaları değiştirirsin. Fiyat belirtmediğin için neye göre önerecek insanlar.

Kasada bence olması gereken özellikler:

360 mm sıvı soğutma desteği.
USB-Type-C çıkışı ve en az 2 USB 3.0 desteği ön tarafta.
İçinde takması kolay 2 adet 3.5 SSD 2 de HDD yuva yeri
Önü Mesh
Yan temperli cam.
Arkada dikey ekran kartı desteklemeli.
Varsa Fan kontrolcüsü 6 lı veya 8 lı HUB ile olursa iyi olur.
4 tane tam ARGB fan.
Bolca kablo saklama alanı bolca kablo geçirme deliği yuvası ve ferah havadar bir kasa.
Hocam peki siz kasa olarak ne kullanıyorsunuz bana önerdiğiniz bir model var mı

Hocam peki siz kasa olarak ne kullanıyorsunuz bana önerdiğiniz bir model var mı

Ben daha geçen ay indirimde diye 3900 lere MSİ MPG Velox 100R aldım. Onun önü mesh değil sen beğenmezsin büyük ihtimal.

4k-8k arası benim beğendiğim 3-4 modeli atayım sanada kendime kasa bakarken.

Ben daha geçen ay indirimde diye 3900 lere MSİ MPG Velox 100R aldım. Onun önü mesh değil sen beğenmezsin büyük ihtimal.

4k-8k arası benim beğendiğim 3-4 modeli atayım sanada kendime kasa bakarken.

Hocam karar veremedim geçsem mi geçmesem mi yani bir yandan da kendime kasa kasadır önemli olan iç parçalar diyor kimisi artık mesh kasa değil akvaryumlar daha ileriye dönük diyor bakalım benim yerimde olsanız akvaryumdan devam eder miydiniz

Hocam karar veremedim geçsem mi geçmesem mi yani bir yandan da kendime kasa kasadır önemli olan iç parçalar diyor kimisi artık mesh kasa değil akvaryumlar daha ileriye dönük diyor bakalım benim yerimde olsanız akvaryumdan devam eder miydiniz

Dönemin modası akvaryum kasalar. Ama tercih meselesi dediğim gibi. Ama ben akvaryum kasaları daha çok beğeniyom mesela şu alttaki kasayı çok beğeniyom.

Zamanında şu kasada indirim olsa şunu çok beğeniyorum ben ama düşmedi bir türlü hep 7K üstüydü. Ben kasayı alınca 5k Ya düştü bu kasa.

Geri