xurnashaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
cyberpunk oynar iken bir çete üyesinin başka bir çete üyesinin üzerine i*ediğini gördüm ve dedim ki eğer animasyonu varsa modu vardır belki, araştırayım dedim postal dude gibi işeye işeye koşarım çünkü postal 2 de yükseltimiş oyunda gücü olan idrarlar var yakan vs. fakat araştırırken konunun zaten sıkıntılı olmasından dolayı olucak ki i*eme fetişi üzerine bir site buldum yanlışlıkla, bir fetiş forumu cp 2077deki animasyon hakkında konuşuyordu ve vpn kullanmadan girebildim yani herhalde bir engel yok bu siteyi nasıl şikayet edebilirim ?
edit: Dikkat! ilk iki cevaptaki arkadaşlar görmedi fakat sitede PEDOFILI içerik mevcut. Alttaki mesajlar okunmadığı için buraya da ekliyorum. Site bariz bir şekilde kız çocuğunu çağrıştıran çizimler barındırıyor ve sembolik şekilde yaş belirtici etkenler mevcut. Site linkini forum yetkililerine de ilettim açıklayıcı olması açısından.
edit: Dikkat! ilk iki cevaptaki arkadaşlar görmedi fakat sitede PEDOFILI içerik mevcut. Alttaki mesajlar okunmadığı için buraya da ekliyorum. Site bariz bir şekilde kız çocuğunu çağrıştıran çizimler barındırıyor ve sembolik şekilde yaş belirtici etkenler mevcut. Site linkini forum yetkililerine de ilettim açıklayıcı olması açısından.
Son düzenleme: