Öneri S25 FE Almayı düşünüyorum, bu bütçe için başka alternatif var mı?

kepenss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
498
Arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi s25 fe almayı düşünüyorum. Vatanbilgisayar da şuanda fiyatı 31.5. Fibabanka ile de 3 taksit oluyor o yüzden bu telefona yönelmeyi düşündüm. Maks bütçe 30-31 olarak düşünebiliriz. Bu fiyata başka seçenek var mı? Yoksa al-geç der misiniz? Ek olarak kutu içinden sanırım şarj için adaptör çıkmıyor, orjinal adaptör şart der misiniz? Varsa eğer linkini atabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

Honor 400 Pro'ya da bakabilirsin, öneririm yani, hem de 512 GB. Bütçenin çok az üstünde ama kutu içeriğine şarj aleti falan da dahil, ekstra masraf yapmana gerek yok.

Honor 400 Pro'ya da bakabilirsin, öneririm yani, hem de 512 GB. Bütçenin çok az üstünde ama kutu içeriğine şarj aleti falan da dahil, ekstra masraf yapmana gerek yok.
https://www.vatanbilgisayar.com/honor-400-pro-12-256-gb-akilli-telefon-siyah.html
Onun fiyatı da iyi gözüküyor ama bu sefer peşin fiyatına taksit olayına giremiyorum :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

trde 3 yıl güncelleme alıyormuş pek iç açmadı o yüzden yoksa güzel telefon
Bu da eksi bir durum tabi

Boyut olarak s25 fe biraz büyük aslında, çok büyük telefon da kullanmayı sevmiyorum ama fiyat ve taksit avantajı cezbedici hale getiriyor.

trde 3 yıl güncelleme alıyormuş pek iç açmadı o yüzden yoksa güzel telefon
Yani S25 FE'ye göre çok daha iyi bence, eksi olarak dediğin gibi güncelleme desteği az, gövde malzemesi plastik ama geri kalan her şeyde neredeyse daha iyi, kamera, performans. Samsung'un fotoğraflardan nesne kaldırma yapay zekası daha iyi, geri kalan yapay zekalarda da Honor daha başarılı.

Ne yapmalıyım? :D 18-19a honor 400 alıp geçecektim uğraşmıcaktım bu kadar :D :D O kadar telefon kullanan biri de değilim verdiğim paraya üzülüyorum şahsen ^^

O değil de, Avrupa'da 6-7 yıl güncellemesi vardı sanırım, 3 yıl sonra destek kesilince Avrupa ROM'u Flash'layabiliyor muyuz acaba buna.

Ne yapmalıyım? :D 18-19a honor 400 alıp geçecektim uğraşmıcaktım bu kadar :D :D O kadar telefon kullanan biri de değilim verdiğim paraya üzülüyorum şahsen ^^
S25 FE al, geç o zaman ya, yıllar boyunca kullanırsan verdiğin paraya üzülmeye gerek yok, şahsen aldığım bir telefonu en az 4-5 yıl kullanıyorum, gerçi öyle üst segment telefon da almıyorum ama üst segment alırsam da en az 6-7 yıl kullanırım diye düşünüyorum, öyle çok çabuk telefondan sıkılan biri değilsen takmana gerek yok, S25 FE iyidir.

O değil de, Avrupa'da 6-7 yıl güncellemesi vardı sanırım, 3 yıl sonra destek kesilince Avrupa ROM'u Flash'layabiliyor muyuz acaba buna.

S25 FE al, geç o zaman ya, yıllar boyunca kullanırsan verdiğin paraya üzülmeye gerek yok, şahsen aldığım bir telefonu en az 4-5 yıl kullanıyorum, gerçi öyle üst segment telefon da almıyorum ama üst segment alırsam da en az 6-7 yıl kullanırım diye düşünüyorum, öyle çok çabuk telefondan sıkılan biri değilsen takmana gerek yok, S25 FE iyidir.
Valla hiç değilim, şuanda kullandığım telefonu da 6-7 senedir kullanıyorum poco x3 nfc, kendime telefon almayalı kaç sene oldu kim bilir :D telefondan oyun beklentim felan hiç bir şey yok zaten :D

Daha az para verip alabileceğim bir alternatif de var mı? kamerası biraz iyi olsun, güncelleme alsın, 4-5 sene aksın yeter diyebileceğimiz

Valla hiç değilim, şuanda kullandığım telefonu da 6-7 senedir kullanıyorum poco x3 nfc, kendime telefon almayalı kaç sene oldu kim bilir :D telefondan oyun beklentim felan hiç bir şey yok zaten :D

Daha az para verip alabileceğim bir alternatif de var mı? kamerası biraz iyi olsun, güncelleme alsın, 4-5 sene aksın yeter diyebileceğimiz
S24 FE vardı ama ona da baktım şimdi 27 Bin TL olmuş, hiç değmez. Şu an aklıma gelen başka bir model yok ya.

S24 FE vardı ama ona da baktım şimdi 27 Bin TL olmuş, hiç değmez. Şu an aklıma gelen başka bir model yok ya.
O zaman mecbur buna gideceğim gibi gözüküyor, Honor 400 de şuan haketmeyecek fiyatlarda, bir ona baya bakmıştım iyi gözüküyordu, bir başka da nothing marka telefonlara bakmıştım ama çok bilmediğimden girmedim o topa

ben bu s25 fe modelini alırsam hangi adaptörü almam lazım?

Samsung veya Spigen, Anker, Ugreen gibi bilindik markaların 45W, PD (Power Delivery) destekli şarj aletlerini alabilirsin. Kritik nokta şarj cihazının PD protokolünü kullanıyor olması.

Samsung veya Spigen, Anker, Ugreen gibi bilindik markaların 45W, PD (Power Delivery) destekli şarj aletlerini alabilirsin. Kritik nokta şarj cihazının PD protokolünü kullanıyor olması.
Spigen ve anker çok fazla indirime giriyordu diye hatırlıyorum, tamamdır onlara dikkat ederim muhakkak, bir sıkıntı olmaz dimi? batarya tarafında? Sanırım s25 fe'ye devam edeceğiz :D başka bir şey gelmedi

O zaman mecbur buna gideceğim gibi gözüküyor, Honor 400 de şuan haketmeyecek fiyatlarda, bir ona baya bakmıştım iyi gözüküyordu, bir başka da nothing marka telefonlara bakmıştım ama çok bilmediğimden girmedim o topa

ben bu s25 fe modelini alırsam hangi adaptörü almam lazım?
Ben bu abiyi sıkça takip ediyorum bir de bu videoya bakmanı tavsiye ederim. Teknik anlamda çok bilgili birisi belki dikkatini çeken bir şey olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,545
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri